Dette bør du vite om Hunton I-bjelken

Dato: 16 Sep 2014

Hunton I-bjelken™ - en ekstrem formstabil bjelke

Hunton I-bjelken

 
   

Hunton I-bjelken™ er bygget opp med finèrflens i topp og bunn. Finèrflens er en mellomting mellom kryssfinèr og limtre. Dette gir en ekstremt formstabil, stiv og rett bjelke med høy bæreevne.

Lengder
Hunton I-bjelken™ leveres både i standardlengder og som precut. I tillegg leverer Hunton ferdige prosjekterte og skreddersydde prosjekter.

Hunton I-bjelken™ leveres i 3 bredder og høyder opp til 400mm. Dermed oppnår man lavenergi- og passivhus tykkelser uten ekstra påforinger. Les gjerne mer om Hunton I-bjelken™ her.

 

Teknisk sjef har ordet

Thomas Løkken, Teknisk sjef i Hunton

 
   

Hei alle sammen!

En stor nyhet fra oss i Hunton er at vi tilbyr en tegning og et løsningsforslag sammen med vårt prisoverslag på våre konstruksjonsprodukter (Hunton I-bjelken™ og Hunton Finerbjelken™). Dette har vi stor tro på vil hjelpe for forståelsen av hvordan bjelkelaget, sperrene eller veggene er tenkt, og hvordan dette i praksis vil kunne bli løst.

Som standard viser vi plan og perspektiv med påført bæring og utsparinger sammen med bjelkehøyder og senteravstand. Det er verdt å bemerke at dette kun er et forslag og ikke ferdig prosjektert.

Sammen med vår webbaserte prisforespørsel på konstruksjonsprodukter, håper vi dette totalt sett vil hjelpe dere i markedet. Vårt mål er å gi rask respons til våre kunder, inkludert et tegnet løsningsforslag. En forutsetning for å klare dette, er at forespørselen er så komplett som mulig.

Håper dette faller i smak og ta gjerne kontakt hvis dere ser forbedringsmuligheter:
i-bjelken@hunton.no.

Med vennlig hilsen
Thomas Løkken, Teknisk sjef

 

 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår