Concise Collection® på Architect@Work

Dato: 11 Nov 2022

Kom innom stand 53 på årets Architect@Work, og se Talgø presentere sin Concise Collection®. Royalimpregnerte materialer i naturlige fargetoner, tilpasset moderne arkitektur.

Concise Collection®Concise Collection®
er en serie med MøreRoyal® produkter spesialutviklet for moderne arkitektur. Alle produktene i kolleksjonen har et moderne formspråk med rette linjer og skarpe kanter, og en liten fas som hindrer flising i hjørnene. Selve overflaten har en sawcut finish, en unik og spesialbehandlet overflate som gir en børstet følelse og jevnere fargeheft. Alle Concise produkter er designet for å passe sammen, og legger grunnlaget for moderne eksteriør med gjennomtenkt, helhetlig design. Concise Collection® består av kledning, lekter, terrasse og tretak i fem transparente farger, hvor treets naturlige fargevariasjoner kommer til sin rett, uten å gjemmes bak en dekkende overflate.

Concise har de samme kvalitetene som øvrig MøreRoyal®. MøreRoyal® er dobbeltbehandlede materialer, trykkimpregnert og kokt i olje under vakuum. Dette gir unike egenskaper ideelle for et røft, nordisk klima.

Se vår film om Concise Collection®
Les mer om Concise Collection® her

Concise kledning – plettfri fasade med skjult innfestingSpiker/skruehoder vil på ferdig fargesatte materialer ikke bli overmalt, og kan da bli svært synlige, spesielt på mørke farger. Det stiller store krav til presisjon fra snekker for å unngå å få skeive rader med blanke spikerhoder som preger fasaden.

Dette har MøreRoyal løst ved å ta i bruk skjult innfesting på vår unike, spesialutviklede kledning. Med skjult innfesting vil skruer/spiker bli liggende gjemt i en not og fjær-lignende profil, og dette gir en homogen overflate uten skjemmende skruer på veggen.

Les mer om Concise kledning med skjult innfesting her

Concise bryggedekke – til større, offentlige prosjekterConcise 34x145, også kjent som bryggedekke, er egnet til både større, offentlige prosjekter og private brygger. I mange byer og tettsteder settes det fokus på havn, brygge og sjøkant i forbindelse med byfornyelse, forskjønning og infrastrukturutvikling. MøreRoyal bryggedekke er et godt valg til slike prosjekter, med sin holdbarhet og unike egenskaper.

Les mer om Vannkunsten i Bispevika med Concise 34x145 i natur her

Talgø besøker Architect@Work

Årets Architect@Work går av stabelen i Nova Spektrum på Lillestrøm, 23.-24. november, og vi i Talgø står klare til å ta imot deg for en hyggelig prat om Concise Collection® til kommende prosjekter.

Besøk oss på stand 53 – velkommen innom!

Alle foto: Lediard Foto AS

Referanseprosjekter fra Talgø

Alta omsorgssenter

Alta omsorgssenter

Nybygg | Alta | 591 Mnok

Nybygg av omsorgsboliger tilsvarende 5 bygninger i Alta med 168 leiligheter p...

Fýri Hemsedal

Fýri Hemsedal

Nybygg | Hemsedal | 400 Mnok

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som...

Vannkunsten, Bispevika

Vannkunsten, Bispevika

Nybygg | Oslo | 739 Mnok

Nybygg av boligkompleks tilsvarende 9 bygninger i Oslo med 215 leiligheter på...

Vestnes Sjøpromenade

Vestnes Sjøpromenade

Nybygg | Vestnes | 5-10 Mnok

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg i Vestnes. Selve byggingen startet oktober 2...