Concise Collection® for moderne byggestil

Dato: 27 Mai 2019

Talgø har utviklet en ny kolleksjon med MøreRoyal® kledning, terrasse, tretak og fasadelekter tilpasset for moderne byggestil og arkitektur.

Produktene I Concise Collection® har rette linjer, skarpere kanter og et strammere uttrykk. Dette for å møte huskjedenes og forbrukernes økte fokus på design og finish, og et stadig voksende marked for funkisboliger og boliger som har elementer og inspirasjon fra denne byggestilen.

Profilene
På hele kolleksjonen er alle profiler strammet opp, alle buede kanter og runde hjørner er fjernet og erstattet av en liten faskant i hjørnene for å hindre oppflising av materialene. Dette skaper et tydelig designuttrykk og en designlikhet i Concise Collection® som sikrer at alle produktene passer sammen.

Overflaten
Overflaten på alle produkter i Concise Collection® gjennomgår en lett strukturhøvling – en sawcut. Det betyr at i produksjonsprosessen blir materialene tilført ørsmå mønster i overflaten som gir en følelse av å være “børstet” – kall det gjerne en comfortstruktur. Fargepigmentene hefter bedre og strukturen gir mindre fiberreisning i treverket.

Produktene
Kledning med skjult innfesting
Terrassebord
Fasadelekter
Tretak

Et trygt miljøvalg
Talgø har ivaretatt sin miljøprofil og har utarbeid flere sertifikater og godkjenninger fra blant annet PEFC, EPD, BREEM-NOR og ECOproduct.

Se katalog:

Concise Collection®

Referanseprosjekter Talgø

Fýri Hemsedal

Fýri Hemsedal

Nybygg | Hemsedal | 400 Mnok

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår