Bryggedekke i MøreRoyal® til større prosjekter og private brygger

Dato: 15 Aug 2017

I mange byer og tettsteder settes det fokus på havn, brygge og sjøkant i forbindelse med byfornyelse, forskjønning og infrastrukturutvikling, alt fra mindre utbygginger til større prosjekter.

Vi ser også en rekke private båthavner og småbrygger langs kysten. Talgø har utviklet produktet Bryggedekke DUO, et vendbart kraftig dekke særlig egnet til slikt bruk.

Bryggedekke DUO har en glatthøvlet, profilert side med v-fas spor og en side uten profil. Den uprofilerte siden har en skåret overflate som er ru og røff og egner seg godt til grove rustikke miljøer.

Festemidler: i maritime miljøer skal det brukes A4 festemidler til MøreRoyal® - rustfritt og syrefast.

Prosjektleveranser: Talgø leverer som standard i fallende lengder, men tilbyr fastlengder/precut til prosjekter.

Kolleksjonen leveres i 3 tykkelser og i 4 fargevarianter

Montering over tidevannsonen: trevirke som benyttes i sjøvann kan angripes av marine treborere, slik som pælemark og pælelus. Disse lever i trevirke og kan gjøre omfattende skader på kort tid. For å unngå slike skader må trevirket ikke være permanent eller regelmessig nedsenket i sjøvann. Det tryggeste er derfor å holde trevirket ovenfor tidevannssonen, dvs. ovenfor det området som dekkes av vann ved høyvann.

Referanseprosjekter Talgø

Fýri Hemsedal

Fýri Hemsedal

Nybygg | Hemsedal | 400 Mnok

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår