Beskytt ditt lager og personell

Dato: 15 Jan 2020

  • BESKYTTELSE AV FOTGJENGERE OG ARBEIDERE
  • BESKYTTELSE AV LAGER-/HYLLESYSTEM
  • BESKYTTELSE AV KJØRETØYER OG MASKINER
  • BESPARINGER I VEDLIKEHOLD, REPARASJON OG UTBYTTEKOSTNADER
  • MAKSIMAL RETUR PÅ INVESTERINGER PÅ INFRASTRUKTUR

TEKNOPOLYMER
Våre påkjøringsvern er blitt utviklet i vår leverandørs laboratorium av eksperter med 30 års erfaring. Takket være bruk av teknopolymer og sin spesielle molekylære tetthet, distribuerer påkjøringsvernene energi langs hele beskyttelseslengden. Ved å bruke dette materialet vil påkjøringsvernene bøye seg og sprette tilbake til sin opprinnelige form. Materialets utmerkede egenskaper gjør det mulig å absorbere støtets energi, og minimerer dermed kostnadene for vedlikehold, reparasjon og utskifting. De tekniske spesifikasjoner garanterer at våre påkjøringsvern beskytter gulv, materialer og fremmer sikkerheten til fotgjengere og operatører som kjører kjøretøyene.

FUNKSJONELT DESIGN
Våre løsninger har et innovativ, kompakt og funksjonell design. Dette innebærer at de tar minimalt med plass og sikkerhetsavstanden reduseres slik at det blir mer plass for kjøretøyer og personer. Løsningen vår er høyt synlig og intuitiv, samt sparer tid og penger.

MODULBASERTE
Beskyttelsesløsningene våre er modulbaserte. Lengden på sperrene kan forlenges eller forkortes i begge retninger, selv etter installasjon. Videre tillater «GENIUS»-systemet et høyt tilpasset nivå direkte på stedet.

ENKEL INSTALLASJON
Installasjonen av våre påkjøringsvern er enkel og hurtig. Det er få elementer i systemet, tar det bare noen få skritt for å bygge et beskyttelsessystem som passer ethvert behov.

NETTBUTIKK
Vår nettbutikk har en rekke andre produkter innen beslag, paneler, festemidler til ditt lager. Ønsker du pris på påkjøringsvern, ta kontakt via huurre@huurre.no eller tlf. 66 77 50 00.