AstruPanel CRASH! - en smart løsning for beskyttelse av vegger

Dato: 16 Aug 2021

AstruPanel CRASH! er en smart løsning for veggkledning av mange type lokaler. Vi har AstruPanel CRASH vedlikeholdsfrie veggplater på lager med kort leveringstid!

Skoler, barnehager, idrettshaller, sykehjem, sykehus og butikker har betydelige utgifter til reparasjon av skader på vegger. AstruPanel CRASH! er en gjennomfarget veggplate med en fin overflatefinish som eliminerer behov for maling og annet regelmessig vedlikehold. En blanding av materialene PC og ABS i matte, ugjennomsiktige plater gir høy slagfasthet og slitestyrke og hindrer oppflising av overflaten.

AstruPanel CRASH! representerer en lenge etterspurt løsning for å innfri den Europeiske brann-forskriften for byggematerialer, samt tilfredsstille kundenes krav til hygiene. I tillegg krever platene vesentlig mindre vedlikehold, og bidrar dermed til å redusere de årlige driftsutgiftene.

Astrup AS har kort leveringstid av plater i Hvit (RAL9010), Lysgrå (RAL 7035) og Gråhvit (RAL9002) fra vårt lager. Øvrige standard farger leveres på 3 uker. Spesialfarger kan leveres etter avtale (minstekvantum). Platene har standard format 1,7 x 1250 x 3050 mm, og kan enkelt bearbeides og monteres rett på eksisterende vegg.

 Egenskaper

  • Meget god kjemikaliebestandighet
  • Lett å rense og desinfisere
  • Tilnærmet uknuselig, med svært stor slitestyrke
  • Inntil 10 års garanti
  • Brannklassifisering: Klasse B-s1-d0 ifølge standard EN 13501-1
  • Kan leveres med antibakterielle egenskaper: AstruPanel CRASH Antibac

 Send mail til plast@astrup.no for mer informasjon om AstruPanel CRASH! eller se vår nettside.