Ampliform® og Aluflex - anvendelige byggsystemer i aluminium

Dato: 4 Okt 2021

Astrup AS lagerfører ulike byggsystemer i aluminium med et stort spekter av muligheter innen bygg og konstruksjon

AmpliForm® rister og nett i aluminium
Astrup AS leverer AmpliForm®-produktene AmpliRist® og AmpliNett® som har til felles at de har lav vekt, stor styrke, pent utseende og krever minimalt vedlikehold. En patentert produksjonsmetode, der aluminium-profiler slisses og strekkes til ønsket bredde, gir rister og nett med høy kvalitet og pent utseende.

AmpliRist® benyttes i dag over alt der det stilles krav om en lett og sterk gangbanerist med lang holdbarhet, minimalt vedlikehold og et vedvarende pent utseende. AmpliNett® kan benyttes over alt der det er ønskelig med en åpen og stabil områdeavgrensning. AmpliNett® holder seg pent over flere år, uten spesielle krav til vedlikehold.

Aluflex Softline rekkverk i aluminium
Aluflex Softline er et rekkverksystem i natureloksert aluminium (EN-AW 6060) som tilfredsstiller kravene i henhold til Tek17. Profilene gir store muligheter for enkel og rask innfesting av ulike type rekkverksfyllinger, som for eksempel aluminiumplater eller stålplater, ulike typer av perforerte plater, plastbelagte plater og herdet glass.

Aluflex Softline gir et mykt og moderne utseende med avrundede kanter, og er tilpasset for både topp- og sidemontering. Rekkverksystemet benyttes også i forbindelse med Ampliform gangbaner og AluTrapp industritrapp.

For mer informasjon og priser kontakt nærmeste salgskontor, se vår nettside eller send e-post.