Alt til uterommet – i MøreRoyal®

Dato: 24 Mar 2021

MøreRoyal er vakre, ferdigbehandlede materialer til uterommet, hvor alle produkter kan kombineres for et gjennomført og helthetlig uttrykk.

Utviklingen av terrasse – ute er det nye inne

En terrasse er ikke lenger bare en rektangulær kasse langs én av husets sider. I dag er en terrasse et komplett uterom! MøreRoyals produkter til terrassen er utviklet med dette i tankene, hvor alle produkter fungerer sammen. Ved å tenke konseptuelt ligger alt til rette for estetiske, flotte og kreative uterom.

Les mer om inspirerende uteområder her
Les mer om hvordan du kan planlegge ditt eget uteområde her

Økt fokus på design og materialer som varer

De siste årene har valg av terrassematerialer fått økt fokus. Når uterommet skal fornyes handler det ikke lenger bare om pris, men også om estetikk og holdbarhet, og økt satsning på uteområdet kombineres med materialer av høyere kvalitet. Vi bygger større, i soner og nivåer, og supplerer gjerne med en hagestue for å skape det komplette uterom, alt i vakre og varige materialer.

«Vi ser at stadig flere ønsker å investere i kvalitetsmaterialer med lang holdbarhet. MøreRoyal® er både trykkimpregnert og kokt i olje. Materialene er derfor svært formstabile, har ekstremt god råtemotstand, samtidig som de krever kun enkelt vedlikehold. Det er argumenter som gjør valget enkelt for mange.»

Brynjar Ansnes Moe, Salgssjef – Talgø MøreTre AS

Les mer om ulike typer terrassebord og forskjellene mellom disse her
Les mer om MøreRoyal og materialenes egenskaper her

Terrassebord som passer ditt uterom

Selv om materialenes kvaliteter og egenskaper er det aller viktigste, er det også lurt å tenke på at terrassen skal stå i stil med resten av huset. Mens noen terrassebord passer best til den klassiske stilen, har det også kommet terrassematerialer som er tilpasset moderne hus og boliger på markedet de siste årene. Terrassebord kommer i mange former og fasonger, det samme gjelder for terrassebord i MøreRoyal.

Les mer om ulike typer MøreRoyal terrassebord – og finn din stil her
Les mer om Concise Collection® for moderne arkitektur her

Lekter

Lekter i MøreRoyal brukes gjerne som dekorelement på bygg. Fasadelektene tilhører serien Concise Collection og har en høyere finish og en sawcut overflate. De er særlig egnet til godt synlige deler på bygget, til rekkverk eller for å bryte opp fasade og inngangspartier. Alle lekter finnes i flere profiler og dimensjoner.

Les mer om lekter som rekkverk her
Les mer om trenden med lekter / spiler her

Balkongtopp

En balkongtopp, eller håndløper om du vil, brukes som toppbord på rekkverk til terrasser. MøreRoyal® balkongtopp er en del av vår Concise Collection®, med et strammere, renere og mer moderne design, og med samme høye kvalitet som øvrige MøreRoyal®-produkter.

Les mer om balkongtopp / håndløper i MøreRoyal her

Talgø PlusConcept – hagestuer og uteboder

Talgø PlusConcept er et byggesystem til hagen og uterommet. MøreRoyal® hagestuer og uteboder dekker de fleste behov, enten du ønsker å nyte flere kvelder ute gjennom året eller om du trenger mer lagringsplass.

Talgø PlusConcept er arkitekttegnet av NOA ByggDesign, og er preget av god estetikk. Designet passer godt inn i ulike miljøer enten det er ved eneboliger i byggefelt, ved hytta på fjellet eller ved sjøen, i parker og friområder, ved offentlige bygg og næringsbygg eller i andre settinger.

Les mer om hagestuer i MøreRoyal her
Les mer om uteboder i MøreRoyal her

Talgø levegger

En ny generasjon norskproduserte levegger i MøreRoyal® med moderne design og designlikhet med hagestuer og multiboder fra Talgø PlusConcept. Skjerm for vind og innsyn med tette vegger, eller åpne for utsikt med vegger med glass.

Les mer om levegger i MøreRoyal her

Referanseprosjekter fra Talgø

Alta omsorgssenter

Alta omsorgssenter

Nybygg | Alta | 591 Mnok

Nybygg av omsorgsboliger tilsvarende 5 bygninger i Alta med 168 leiligheter p...

Fýri Hemsedal

Fýri Hemsedal

Nybygg | Hemsedal | 400 Mnok

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som...

Vannkunsten, Bispevika

Vannkunsten, Bispevika

Nybygg | Oslo | 739 Mnok

Nybygg av boligkompleks tilsvarende 9 bygninger i Oslo med 215 leiligheter på...

Vestnes Sjøpromenade

Vestnes Sjøpromenade

Nybygg | Vestnes | 5-10 Mnok

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg i Vestnes. Selve byggingen startet oktober 2...