Akustikkgulv som prisvinner av IDA 2017

Dato: 4 Okt 2017

All uønsket lyd kalles støy. Støy kan være et problem på arbeidsplasser, barnehager og skoler, restauranter, hoteller osv. Dårlig akustikk og unødvendige lyder er anstrengende, stressende og påvirker ytelse. Det er derfor viktig å skape et lydmiljø som minimerer forstyrrende lyd. Absorberende materialvalg reduserer støynivå, og bidrar til et bedre innemiljø.

Gulv spiller en viktig rolle for lydmiljø. I forbindelse med akustikkgulv snakker vi ofte om trinnlyd og trommelyd. Trinnlyd er lyd som kommer fra etasjen over, mens trommelyd/romlyd er lyd som vi selv – som oppholder oss i rommet - skaper.

Taralay Impression Komfort er et akustisk vinylbelegg med skum bakside som gir hele 19dB trinnlydsreduksjon. Gulvet er mykt og godt å gå/leke på, samt at det gir god lyddemping i rommet. Det egner seg godt for høytraffikerte områder og er BREEAM-NOR godkjent. I tillegg til sine gode produktegenskaper, kan den nye kolleksjonen skryte av fantastiske nye design, alt fra hyperrealistiske tremønstre til stilig grafisk design med en stor fargepalett. Som en del av IDA 2017 ble vår nye Taralay Impression & Uni-kolleksjon tildelt en Intenational Design Award i kategorien ”Interior Products”.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår