Zarges ZAP profftrapp

Dato: 9 Jan 2019

Nyhet fra stigeprodusenten Zarges! Profftrappen ZAP Z300 er en ny, sikker og superlett trappestige i svertefri aluminium med stor plattform og 3-sidig innfellbart rekkverk. Godkjent etter merkingen Bra Arbeidsmiljøvalg.

I over 50 år har Grove Knutsen levert profesjonelt arbeidsutstyr for arbeid i høyden, som stiger og stillas. Vi vet hvilke utfordringer arbeid i høyden byr på, og hvilke produkter og tiltak som gjør arbeidet tryggere. HMS og sikkerhet i høyden er et stadig viktigere tema i bransjen, da altfor mange ulykker er knyttet til fall.

Bra Arbeidsmiljøvalg – Gjør det lett å velge riktig og sikker stige!

Bransjen er enig om at man må ta sterke grep, og sette et mål om en skadefri bygg og anleggsnæring. Dette gjelder også i andre næringer hvor fall ulykker er en stor utfordring. Høsten 2017 lanserte Entreprenørforeningen (EBA) sammen med sentrale aktører i bygge bransjen (Skanska, Veidekke, NCC, Peab, BetonmastHæhre, Backe, Kruse Smith m.fl .) en ny fellesmerking for sikre stigeprodukter, «Bra Arbeidsmiljøvalg». Målet er å gjøre det lettere å velge et sikkert stige-produkt, og bidra til at fallulykker ved norske byggeplasser går ned. Merkingen skal være godt synlig på produktet og består av fire ulike høyde nivåer.

Nylig har Grove Knutsen, som er eksklusiv distributør i Norge, lansert en stor stigenyhet, Zarges ZAP profftrapp. Dette er en ekstra sikker og superlett trappestige som er 20 % bredere enn vanlige Zarges trappestiger. ZAP profftrapp er også godkjent etter merkingen Bra Arbeidsmiljøvalg (nivå 3 – plattformhøyde 2 meter) og er designet, produsert og testet etter siste EN131 standard (EN131-1+2). Profftrappen fra Zarges er produsert i svertefri aluminium og utstyrt med stor og sikker plattform, dype og sklisikre trinn og et 3-sidig innfellbart rekkverk – noe som gjør den enkel å håndtere. Finnes fra 3 til 8 trinn (plattformhøyde 74 – 199 cm).

  • Opptil 20 % større bredde enn vanlige profftrapper
  • Opptil 20 % lavere vekt enn vanlige profftrapper
  • Sammenleggbart 3-sidig svertefritt rekkverk
  • Stor og sikker plattform, 40 x 40 cm
  • Godkjent etter Bra Arbeidsmiljøvalg (Nivå 3)


Brosjyrer