Zarges K 424 XC - EN KASSE FULL AV GODE IDEER OG FORDELER!

Dato: 4 Mai 2015

Zarges K 424 XC er designet med henblikk på trygg og oversiktlig oppbevaring, god mobilitet og komfort. Dette er den perfekte transportkassen i aluminium og er basert på mer enn 60 år med utvikling, og fokus på soliditet, lav vekt, høy komfort og lang levetid.

Som mangeårig partner og utstyrsleverandør til håndverkeren kjenner Zarges til de mange og spesifikke kravene til fagfolkene på byggeplassen. Denne kunnskapen og erfaring har vi brukt i utviklingen av ZARGES K 424 XC. Derfor er den i sitt rette element på byggeplassen. Den er robust, stabil og så godt som umulig å øde¬legge. Den beskytter hver dag verdifullt verktøy, og sørger for orden takket være individuell utrustning innvendig. Med forskjellige hjul kommer den lenger på all slags underlag, og gjør transporten mer komfortabel.

Den som ønsker å transportere, pakke og lagre verdifulle eller skjøre gjenstander på en enkel måte bør utforske de nye ZARGES K 424 XC kassene. Med sin individuelle serie med utstyr og smart tilbehør gir kassen optimal og pålitelig beskyttelse for teknisk utstyr.

  • Bunnsolid kasse, basert på Zarges K470
  • Stablebar, også med hjulunderstellet
  • Leveres standard med 50 mm hjul, større hjul som tillegg
  • Teleskophåndtak, integrert og beskyttet
  • Leveres standard med PE bunnforing
  • Mange typer innredninger og tilbehør

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår