XPS lister fra Deco Systems. Markedets beste valg for taklister!

Dato: 3 Nov 2015

Er du opptatt av finish, kvalitet, og økonomi bør du velge deco taklister.

Listverk har normalt to funksjoner. Skjule overganger og utrykke stil og design. Velger du Deco listverk vil du også få en rekke unike egenskaper takket være nye moderne materialer.

Problemene med listverk i tre har vanligvis sammenheng med variasjoner i kvalitet, fuktighet, krymping, sprekker og kvist. Spikerslag, glipper og ujevnheter må etterarbeides, og ved lav luftfuktighet vil materialene fort, krympe og vri seg. I tillegg kreves det flere arbeidsoperasjoner og gir høyere kostnader. Dette slipper du med lister fra Deco Systems da de kun har én kvalitet hele veien gjennom. Nye moderne materialer gir store fordeler da de er raskere å montere, stabile og gir et penere og varig resultat. De gir også bedre pris på større profiler som også er stabile.

Deco lister gir deg store besparelser enten du skal beliste et helt boligprosjekt eller en enebolig hvor det arkitektoniske står i fokus.
Det er derfor du også bør velge Deco listverk!Visste du at...

  • Deco lister er 100% resirkulerbare og et godt valg for miljøet
  • Deco lister tar opp bevegelser i bygget og reduserer sprekker langs tak og vegg
  • Deco xps lister kan monteres samme dag du har fått dem
  • Deco lister tåler fukt, og vil aldri bli utsatt for råte
  • Deco lister isolerer for kuldebroer og sparer deg for strøm
  • NMC produserer over 90 millioner meter Nomastyl hvert år. Det tilsvarer en reise fra jorden, rundt månen og tilbake!

Montering av Deco lister er raskt og enkelt, og resultatet holder seg pent!Vi har fornøyde kunder enten det gjeler store prosjekt eller enebolig!
Les mer om våre prosjekt referanser her…
Velger du listverk fra Deco Systems kan du være trygg på at du har gjort et godt valg! Våre mange referanser fra eneboliger, store leilighetsprosjekt, hotell og en rekke andre bygg har bevist at Deco listverk gir en høyere standard og er lønnsomt både ved montering og over tid.
Ring oss på 33460002 eller send en mail til post@decosystems.no så sender vi vareprøver, og besvarer eventuelle spørsmål.Vi søker nå nye forhandlere over hele landet!
Kontakt oss på 33460002

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår