Deco Systems lanserer gjennomfargede lister i dempet sort!

Dato: 2 Mar 2022

Gjennomfargede lister bidrar til at spikerhull, skjøter, skader og sår på lister synes minimalt. Dette har gjort gjennomfargede lister svært populære!

På bildene ovenfor ser man stor forskjell på den gjennomfargede Deco listen på venstre side og den malte trelisten på høyre side.

På den gjennomfargede Deco listen til venstre er det så vidt man ser skjøten mellom listene og spikerhullene, men på den sortmalte trelisten ser man tydelig både skjøten og spikerhullene.

Vi anbefaler å lime listene med Adefix-lim slik at man slipper spikerhull, men du kan selvfølgelig også skyte de på vanlig måte!

Det er mange som velger å spikre listene på vanlig måte ettersom spikerhullene så vidt synes når listene er gjennomfarget. Det at du slipper å sparkle og male listene gjør at du sparer mye tid ved montering.

Det er for tiden blitt veldig populært med sorte lister for å «ramme inn» boligen, og vi har opplevd en økende etterspørsel etter lister i fargen dempet sort.Øverst på bildet ser du karmlisten WD4 i fargen dempet sort (S8500-N), og nederst ser du den i fargen sort (9011). Som du kan se på bildet oppleves listen i dempet sort mykere og dusere i fargen.
 


FOTLIST FT2O S8500-N BRUS
Fotlisten er 13x58x3200mm og kommer ferdig overflate-behandlet (Finished Surface) i fargen dempet sort (S8500-N) og med børstet overflate.
Se fotlist FT2O S8500-N her!

Karmlist WD4 S8500-N BRUS
Karmlisten er 12x58x2200 og kommer ferdig overflate behandlet i dempet sort. Listen er ekstremt hard som gjør den godt egnet til bygg med røff bruk. Den strukturerte overflaten gir inntrykk av malt finish.
Se karmlist WD4 S8500-N her!

Se komplett sortiment her!