Vi hjelper folk opp og frem

Dato: 29 Nov 2021

Vi i Stannah jobber hele tiden med å utvikle oss å finne nye produkter og arbeidsrutiner for å kunne ta nye steg og være den beste leverandøren/partneren på alt av løfteinnretninger. Vi leverer stoler og plattformer til alle type trapper i tillegg til et stort utvalg av løfteplattformer for både inne og utemiljø. Er du arkitekt, entreprenør, byggherre, boligutvikler eller privatperson mm? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper alle raskt og er opptatt av å finne rett løsning til ditt behov.

Stoler har vi et stort spekter som dekker alle type trapper medet minimalt behov for bygningsmessige tilpasninger av hjemmet ditt. Slik at kunden enkelt kan bo hjemme å ha fullt utbytte av hele boligen selv om trappene begynner å bli en utfordring.

Plattformheisen selges til alle typer kunder fra privatpersoner til bedrifter. Har man en enkel rett trapp eller trapper med svinger så har vi løsninger for de fleste trapper. Plattformheiser er enkle å bruke og foldes opp til veggen når de ikke er i bruk slik at man ikke tar opp unødvendig plass i trappen.

Løfteplattformer kommer i mange størrelser og utforminger er en viktig del av sortimentet vårt. Vi har åpne løfteplattformer som løfter fra 0-3m i flere størrelser og utforminger som enkelt settes inn der det er ønskelig. I tillegg til et stort utvalg av løfteplattformer i sjakt fra små plattformer på 700x1100mm til båre størrelse som 1400x2500mm som løfter opp til 1000kg.

Vi har ca. 1000 installasjoner i året og lang fartstid i markedet. Stannah har montører over hele landet og dekker alle deler av vårt lange land. Trenger du en trygg og dyktig partner til ditt prosjekt ta kontakt med oss så hjelper vi deg med rett rådgivning.

Vi hjelper folk opp og frem.