Stannah AS ønsker alle en flott sommer

Dato: 21 Jun 2021

Vi i Stannah ønsker å takke alle våre partnere og kunder for en god start på 2021. Etter snart 17mnd med en annerledes hverdag begynner vi å se lys i tunnelen. Vi har vært så heldig at vi har unngått både smitte og dropp i produksjon. Vi har gode rutiner på plass både for befaringer og installasjoner så ikke hver redd for å ta kontakt.

Vi satser videre og skal jobbe knallhardt for å fortsette den gode trenden vi nå er inne i. Vi skal fortsette å levere kvalitetsprodukter som dekker våre kunders behov, til gode priser og ikke minst med like stort fokus på kundeservice og rask respons på forespørsler. Våre dyktige rådgivere er behjelpelige med å finne riktig produkt til ethvert prosjekt. Vi har også tett oppfølging igjennom hele prosessen. Vi vil selvfølgelig være tilgjengelig gjennom hele sommeren og fortsetter å montere i hele vårt langstrakte land.

I 2021 har vi også fått på plass ny hjemmeside www.stannah.no og ny Adm. Dir i Anders Andraa. Anders har lang erfaring fra heisbransjen hvor han tidligere hatt roller som avdelingsleder, salgsleder og forretningsutvikling.

«Jeg gleder meg til spennende utfordring i rollen som leder for et selskap som er i en positiv utvikling og tror at min erfaring fra bransjen vil være nyttig når vi skal utvikle oss videre i det norske markedet sammen med våre engasjerte medarbeidere. Personlig er det veldig givende å være med på å utgjøre en forskjell i hverdagen for brukerne av våre produkter.» Anders Andraa.