Utnytt plassen du har enda smartere!

Dato: 12 Mai 2021

Skal du i gang med et nytt byggeprosjekt? Langlo byr på garderobeløsninger og innredning med funksjon, form og karakter. En Langlo-garderobe er produsert slik at du kan gjøre monteringen selv og er tilpasset målene du sender inn.

La deg inspirere av Langlos naturlige overflater og gjør plass til naturen. Gjenskap den roen du finner ute i det fri og gi rommet en egen vri med friske perspektiver og kvalitetsbevisst håndverk. En orginal skyvedørsgarderobe fra Langlo har kvaliteter som gjør at den varer – lenge!

Visualiser prosjektet ditt før du starter

Med tegneprogrammet Langlo designer har du en unik mulighet til å tegne og visualisere prosjektet ditt før du starter. Her kan du også legge inn direkte bestilling til din nærmeste byggvareforhandler og få varene levert rett på døra. Det beste er at du kan velge utseende og sette sammen løsningen selv.

Walk-IN garderobe eller oppbevaringssystem til vaskerommet? Tre- eller aluminiumsomramming? Hvit eller svart innredning? Vi vet at valgmulighetene kan være overveldende. Derfor står våre garderobeplanleggere klare med gode råd om hvordan vi kan skreddersy en løsning som passer perfekt til ditt prosjekt. Enten du trenger smarte oppbevaringsløsninger i gangen, på soverommet eller andre steder; Langlo tilbyr et bredt utvalg av skyvedørsfronter og garderobeinnredning som er tilpasset din romløsning på millimeteren.

Design din egen drømmegarderobe her!

www.langlo.no/tegneprogram