Design, funksjon og valgfrihet

Dato: 25 Okt 2021

Langlo er med sine 103 år, landets eldste leverandør av norskproduserte garderober. Omringet av et av verdens vakreste naturområder på Sunnmøre har de foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet for å kunne levere det beste innen garderobe og innredning i møbelkvalitet. Som en tradisjonsbærer i norsk møbelindustri med et århundre av innovasjon og entreprenørskap bak seg, er Langlo stolte over å produsere garderobeløsninger som blir levert over hele landet uten å gå på akkord med deres forfedres mantra; - Alltid skreddersydd etter folkets ønske og behov.

Langlo Designer
Med Langlo designer kan du tegne og bestille din drømmegarderobe hjemmefra. Dette gir deg en unik mulighet til å visualisere prosjektet ditt før du starter. Det beste er at du kan velge utseende og sette sammen din egen løsning basert på målene du har tatt hjemme. Når du er ferdig, kan du sende inn direkte bestilling til nærmeste byggvareforhandler og få hjelp videre fra en kundebehandler. Langlo designer er foreløpig kun kompatibel med Windows(PC), men er du en Apple-bruker så kan du sende oss målene dine så tegner vi for deg. Her kan du prøve deg fram med forskjellige løsninger, modeller og skyvedørsfronter.

Prøv selv her

Belysning
Ta garderoben opp et par hakk med Langlos dimbare LED belysning. Her kan du utforme din drømmegarderobe på en kreativ, stemningsfull og energieffektiv måte. Produseres på mål med mulighet for å koble på flere lysprodukter til samme kilde.

▬▬▬

Skuffelys - LED med bevegelsessensor

Lyslist 45° - LED med dimmer

Garderobestang med innebygd LED lys, dimbar

Toppskinne med innebygd LED lys, dimbar

▬▬▬

Les mer her