Optimaliser strukturen i din hverdag med Langlos garderobeløsninger!

Dato: 25 Aug 2021

Oppbevaring skal være funksjonelt, men også stå i stil med ditt øvrige interiørdesign. Langlo kombinerer historisk autentisitet og uttrykk med funksjon og personlighet. Sett sammen din egen garderobe fra vegg til vegg og gulv til tak med tegneprogrammet vårt. Vi tilbyr et rikt utvalg av tidløse kvaliteter med moderne funksjoner og skandinavisk enkelthet.

I sortimentet til Langlo finnes en rekke smarte og elegante løsninger spesielt utviklet for menn. Vi kan tilby herregarderobe med funksjon, form og karakter som gir deg muligheten til å skreddersy etter eget behov og samtidig frigjøre mere plass hjemme. Den moderne mannen trenger en stor garderobe, og heldigvis finnes det flere måter å utnytte plassen og samtidig få god oversikt.

I kolleksjonen har vi blant annet nedtrekkbar garderobestang til skjorter, uttrekkbart oppheng til bukser, oversiktlige hyller og kroker til slips og belter. Vi har også LED-belysning av beste kvalitet så du kan få maksimalt utbytte av garderoben og finne raskt frem til dine eiendeler. En skyvedørsgarderobe fra Langlo kan tilpasses i utførelse og størrelse, slik at vi kan etterleve alle behov i et hvert hjem. Samtidig finnes det mange smarte detaljer å velge mellom av innredning og tilbehør.

Et personlig hjem

Det fineste er når møbler ser ut som de er laget spesielt for plassen de står. Dette skaper et rom som er uttrykksfullt, sammenhengende og delikat. Vi ønsker å hjelpe deg og uttrykke identiteten din med vår tilpasningsbare kolleksjon av garderobeløsninger. En løsning som verdsetter effektivitet og funksjon som overordnede prinsipper og gir deg en enklere hverdag. Vår helhetlige tilnærming til utvikling av produktene gir et koordinert utseende der design, farger og materialer alltid passer sammen. For oss handler det om å bistå med å skape et personlig hjem som passer smaken, budsjettet og livsstilen din.

Et århundre med nyskaping!

Langlo er med sine 102 år, norges eldste leverandør av norskproduserte garderober. Omringet av et av verdens vakreste naturområder på Sunnmøre har de foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet for å kunne levere det beste innen garderobe og innredning i møbelkvalitet. Som en tradisjonsbærer i norsk møbelindustri med et århundre av innovasjon og entreprenørskap bak seg, er Langlo stolte over å produsere garderobeløsninger som blir levert over hele landet landet uten å gå på akkord med deres forfedres mantra; - Alltid skreddersydd etter folkets ønske og behov.

Langlo designer

Med Langlo designer kan du tegne og bestille din drømmegarderobe hjemmefra. Dette gir deg en unik mulighet til å visualisere prosjektet ditt før du starter. Det beste er at du kan velge utseende og sette sammen din egen løsning basert på målene du har tatt hjemme. En Langlo-garderobe er produsert slik at du kan gjøre monteringen selv og er tilpasset målene du sender inn. Hver garderobe leveres med et notat som henviser til QR-kode for monteringsveiledning. Slik går du frem:

1. Mål opp rommet ditt hjemme

2Velg overflate, modell og visualiser prosjektet i tegneprogrammet vårt

3. Finn din nærmeste byggvareforhandler og legg inn bestilling

4. Få varene levert på døra og sett i gang