Tynnplatetak fra Plannja

Dato: 30 Jan 2018

Stålplater har i flere hundre år blitt brukt for å beskytte alt fra kirker til låver mot hardt vær og nordisk klima. Allerede på 1800-tallet ble det lagt flere platetak som fortsatt holder hjemmet ditt trygt den dag i dag. Et material med lengre levetid skal man lete lenge etter.

Holder i lengden
Det faktum at tynnplatetak fra Plannja er svært holdbart er en av de viktigste årsakene til at så mange velger det. Plannja tynnplatetak er uorganisk og trekker ikke til seg fuktighet, dermed reduserer det også risikoen for fuktskader og mugg. Platene er nesten helt vedlikeholdsfrie og krever minimalt med innsats, men likevel beskytter huset år etter år.

Plannjas brede og funksjonelle utvalg av profiler i stål og aluminium gir store valgmuligheter for alle typer av taktekking.

Lett vekt og enkel montering
En annen viktig grunn for å velge Plannja tynnplatetak er den lette vekten som gjør at takkonstruksjonen belastes mindre enn for eksempel ved bruk av tung takstein. Den lette vekten bidrar til enklere montering for deg som arbeider på taket.

Et bærekraftig valg
Du kan alltid resirkulere materialet 100% uten at det mister sine positive egenskaper. Fra et livssyklusperspektiv er tynnplatetaket derfor en stor ressurs i bærekraftig utvikling.

Les mer om Plannjas platetak her: http://www.plannja.no/privat-forhandler/produkter/

Takrenner som matcher platetaket
Beskyttelsen av huset blir komplett med Plannja takrenner for en praktisk og vakker innramming. Under benevnelsen takrennesystem har Plannja samlet alt du trenger i form av takrenner, nedløpsrør, rennekroker og innovativt tilbehør. Det gir trygge løsninger som minimerer risikoen for vann- og fuktskader.


«For alle som har hus ved kysten er Plannja takrennesystem i aluminium et logisk valg der man velger takplater i aluminium.»

Les mer om takrenner fra Plannja her: http://www.plannja.no/privat-forhandler/produkter/takrennesystem/