Taksteinprofiler i aluminium fra Plannja

Dato: 9 Mai 2018

Plannja taksteinprofiler med et bredt aluminiumsprogram – spesielt tilpasset et tøft klima og områder langs kysten.

Plannja tak- og veggprofiler i aluminium har enestående beskyttelse mot forurensing, og er derfor et utmerket valg i aggressive miljøer. Regn og fuktighet i kystmiljøer, i storbyområder og industriområder, kan inneholde salt og sur forurensning med lav pH-verdi. I slike miljøer er tak og vegger spesielt utsatt. Hvis det oppstår skader i aluminiumsplaten, dannes et nytt oksidlag umiddelbart på den eksponerte overflaten. Dette betyr at aluminium leger seg selv og alltid beskytter jevnt mot korrosive angrep - uansett om platene er påført beskyttelseslakk eller ikke.

Et betongbelagt tak veier 10 ganger mer enn Plannja-taket og 20 ganger mer enn våre aluminiumstak. Den lave vekten på Plannja-taket gjør at det er enkelt å håndtere både for den som legger taket og for selve takkonstruksjonen. Takplatene har også flere beskyttende belegg som gjør Plannja til et stort sett vedlikeholdsfritt alternativ.

Besøk plannja.no for å se Plannjas komplette utvalg innen aluminiumsprodukter; alt fra tak- og veggprofiler til takrennesystemer. Aluminiumsplater fra Plannja har en garantitid på opptil 40 år.

Se blant annet våre klassiske storselgere Plannja Royal Aluminium og Plannja Flex Aluminium.


Plannja Royal Aluminium produseres i resistent aluminium, spesielt godt egnet for hus langs kysten. 

Royals formspråk uttrykker en tradisjonell enkelkrummet taktradisjon, men i en moderne utgave.


 

Plannja Flex Aluminium er laget av høykvalitets aluminium, med et beskyttende lag av Plannja Hard Coat Glossy. Dette gjør at vi kan tilby 40 års garanti på Plannja Flex aluminium. En original tomoduls-takpanneprofil i aluminium som gjør platene godt tilpasset harde nordiske klima langs kysten.