Taklister til enhver anledning

Dato: 29 Okt 2018

Taklister er ideelt for å sette preg på ditt interiør, men også for å skjule ledninger, sprekker og andre ufullkommenheter. Deco taklister er enkle å montere og holder seg pene år etter år.

Vi har et stort utvalg av hulkil og profilerte taklister gjør dette til den ideelle kombinasjon av pris og kvalitet! Sjekk gjerne pris i forhold til konkurrenter.

Med Deco taklister slipper du problemet med krymp og sprekkdannelser. Dessuten er listene fri for kvist og er ferdig grunnet.

STORT UTVALG
Vi har både brede og smale taklister i vårt sortiment. I tillegg har vi stukkaturlister. Vi er opptatt av finish og kvalitet.

ENKELT Å MONTERE
Enkel og rask montering kun ved hjelp av lim. Adefix lim inneholder også litt akryl, slik at montering og fuging går i en operasjon. Selv store lister er lett å montere, da vekten er ca. 10% av treverk. For eksempel 1 eske hulkil på ca. 190 lm veier 4,5 kg inkludert papp.

 

FAKTA
Deco listverk, tak-, vegg- og gulvlister, produseres i kunststoff som er mer stabilt enn treverk. Disse limes rett på veggen og holder seg penere over tid fordi de ikke påvirkes av luftfuktighet eller bevegelser i bygget.

 

Kontakt informasjon
Deco Systems AS
decosystems.no

 

Ring oss!    33 46 00 02

Send e-post: post@decosystems.no