Tak og veggprofiler i aluminium fra Plannja

Dato: 25 Aug 2015

Plannja har markedets bredeste aluminiumsprogram.

Salt, fukt og regn er kilder til korrosjon langs Norges lange kyst. Plannjas tak- og veggprofiler i aluminium har enestående bestandighet mot salt og sure oksider og er derfor et utmerket valg for tak og vegger i aggressive miljøer, uansett hvilket takdesign du velger eller om taket har beskyttelseslakk eller er helt ubehandlet. Beskyttelsen mot vær og vind blir komplett med Plannjas aluminiumstakrenner for en vakker innramming

Hvis det oppstår riper eller andre skader i aluminiumsplaten, dannes det umiddelbart et nytt oksidsjikt på den blottlagte overflaten. Det innebærer at aluminiumet faktisk leger seg selv og alltid beskytter like godt mot korrosive angrep – uavhengig av om platene er påført beskyttelseslakk eller ikke.

Besøk plannja.no for å se Plannjas fulle utvalg innen aluminiumsprodukter; alt fra tak- og veggprofiler til takrennesystem. Aluminiumsplater fra Plannja har en garantitid på 40 år!

Se blant annet vår klassiske storselger Plannja Royal Aluminium.


Tykkelse:0,6 mm
Materiale:Lakkert aluminiumsplate
Vekt/m2:2,1 kg
Belegg:Plannja Hard Coat 25
Farger:01 svart, 42 brunrød


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår