Suprabeam led lykter for proffene

Dato: 28 Okt 2015

Suprabeam er en dansk produsent som tilbyr markedets råeste lomme- og hodelykter, totalt 17 modeller fra 80 - 900 lumen, inkludert 5 hodelykter.

Suprabeam lyktene er produsert i aluminium, og er testet etter de høyeste standarder. De fleste lyktene er utstyrt med elektronisk lysstyring (flere nivåer) og Optical Hyperfocus™ zoom-funksjon med sterkt spotlys til bredt flomlys. Suprabeam har mål om å være gode på innovasjon og benytter det siste innen LED teknologi i sine lykter. De har i tillegg utviklet en spesiell optisk linse som samler alt lys og hindrer at lys forsvinner ut på sidene. Alle komponenter har samme høye krav til kvalitet, noe som gir Suprabeam lyktene meget høy lyseffekt og kvalitet. Det er derfor alle Suprabeam lyktene leveres med 5 års fabrikkgaranti.

V4pro rechargeable er Suprabeams nye hodelykt. Dette er en superkraftig og oppladbar hodelykt på 800 lumen som kun veier 195 gram. V4pro blir levert med et 2800 mAh Li-Ion Polymer batteri for et best mulig forhold mellom vekt og effekt. V4pro har fast fokus, med en kombinert 10°og 30° lysvinkel. Hodelykten er også programmert med boost, dimmer med memory og sos, og rødt signallys på batteriboksen bak. Lykten leveres med batteri, praktisk taske og lader. Les mer om V4pro her: http://bit.ly/1GuNQYz

Suprabeam tilbyr også spesiallykter, stilig displaymateriell og gravering.

Les mer om Suprabeam på www.suprabeam.no
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår