Styresystem for gatevarme

Dato: 13 Nov 2017

Ved bruk av vår sensor Interface Tiny kan vi styre inntil 2x5A 230V eller kan vi styre kontaktor, ofte eldre anlegg, men da er det ingen overvåking av kabler. Aiwell kan styre tradisjonell start stop pumpe eller frekvens styrt pumpe. Vi kan styre opptil 10 anlegg og hvis behov, prioritet styre. D.v.s hvis begrensning i energi tilførsel.

Alle disse forholdene tar vi automatisk hensyn til for å få redusert driftskostnadene til et minimum. Aiwell styresystem for gatevarme/snøsmelteanlegg kan skreddersys for å tilpasse hver enkelt situasjon. Om det er vannbåren varme, eller varmekabler, så vil styresystemet bestående av bla. Snø-sniffer og temperaturfølere sørge for minimal bruk av energi. Anlegg kan deles inn i soner for større fleksibilitet og mulighet for ytterligere energireduksjon. Aiwell styrer alt fra små trapper til store gatevarmeanlegg på flere tusen m2, og er markedsledende på energieffektiv styring.

En trapp har et helt annet kjøleareal pga opptrinnene enn flat mark. Asfalt leder varme forskjellig fra granitt. I en gågate vil forholdene bli påvirket av bygningshøyde, tverrgater ol. Alle disse forholdene tar vi automatisk hensyn til for å få redusert driftskostnadene til et minimum. Aiwell styresystem for gatevarme/snøsmelteanlegg kan skreddersys for å tilpasse hver enkelt situasjon. Om det er vannbåren varme, eller varmekabler, så vil styresystemet bestående av bla. Snø-sniffer og temperaturfølere sørge for minimal bruk av energi. Anlegg kan deles inn i soner for større fleksibilitet og mulighet for yttligere energireduksjon. Aiwell styrer alt fra små trapper til store gatevarmeanlegg på flere tusen m2, og er markedsledende på energieffektiv styring.

Referanseprosjekter Aiwell AS

Carpe Diem, Demenslandsby

Carpe Diem, Demenslandsby

Nybygg | Bærum | 735 Mnok

Nybygg av omsorgsboliger i Bærum med 158 leiligheter på 2 etasjer. Selve bygg...

Campus Ås, Veterinærhøyskole/institutt

Campus Ås, Veterinærhøyskole/institutt

Nybygg | Ås | 6 Mrd nok

Nybygg av universitet/høyskole i Ås. Selve byggingen startet november 2015 me...