Har du snøsmelteanlegg - Høyt forbruk?

Dato: 8 Mar 2023

Har du et snøsmelteanlegg hvor energiforbruket ligger over 70-80kWh/m2/år? Da kan Aiwell hjelpe deg å få ned energikostnadene. Aiwell har i mange år utviklet og produsert styresystemer til snøsmelteanlegg og med siste generasjon AC5000 er det enklere en noen gang å ha kontroll. AC5000 har web applikasjon for fjernovervåking og modbus TCP for de som vil ha dette på et SD anlegg.

Systemet kan bruke værprognoser for å styre/forhånds-starte anlegg dersom det er behov. (Dette vil kunne øke forbruket noe, men gir mulighet for myk start på vannbåren gatevarme og kan unngå energitopper).

Aiwell styringen kan justeres til akkurat ditt anlegg slik at det driftes slik du selv ønsker. Det kan kjøres helautomatisk eller slik du selv bestemmer, slik at du får kontroll på energiforbruket.

Systemet kan styre flere individuelle soner, f,eks trapp, inngangsparti, kjørerampe, fortau, etc. Om en sone ligger i skyggeside og en annen på solsiden, kan det være stor forskjell på hvor lenge varmen bør ligge på. Dette styres automatisk av Aiwell systemet.

En god styring er ofte spart inn i løpet av 1-2 år (avhengig av størrelse på anlegg.

Referanseprosjekter fra Aiwell AS

Carpe Diem, Demenslandsby

Carpe Diem, Demenslandsby

Nybygg | Bærum | 735 Mnok

Nybygg av omsorgsboliger i Bærum med 158 leiligheter på 2 etasjer. Selve bygg...

Campus Ås, Veterinærhøyskole/institutt

Campus Ås, Veterinærhøyskole/institutt

Nybygg | Ås | 6 Mrd nok

Nybygg av universitet/høyskole i Ås. Selve byggingen startet november 2015 me...