Stelle- og dusjbord fra Medema Norge AS

Dato: 24 Sep 2013

Medema Norge AS har markedets største utvalg av stelle- og dusjbord, både fastmonterte og mobile, elektriske, batteridrevne, hydrauliske og manuelle. Med vårt sortiment dekkes de aller fleste behov i pleieassisterte situasjoner, med god arbeidsergonomi og god komfort for alle. Det store utvalget av modeller og tilbehør gir våre kunder mulighet til å velge etter ønske og behov.

Våre stelle- og dusjbord benyttes i alt fra private hjem til sykehus og institusjoner. I kombinasjon med vår kunnskap og vårt øvrige sortiment av hjelpemidler kan vi levere løsninger for ethvert behov.

Våre produsenter er blant de markedsledende i Europa, og vi fører kun kvalitetsprodukter konstruert for profesjonell bruk.

Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om vårt produktspekter, eller for prosjekteringsbistand ved nybygg eller rehabilitering. Vi har den nødvendige kunnskap for å finne de gode og effektive løsningene for våre kunder.

Medema Norge AS, din leverandør av hjelpemidler til bolig og institusjon!Brosjyre:

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår