Institusjonsbadekar fra Medema Norge AS

Dato: 28 Jun 2021

Medema Norge AS har markedets mest moderne portefølje av badekar for hjem og institusjon, utviklet i nært samarbeid med pleiepersonell over hele verden. Våre produsenter er av de aller mest anerkjente i Europa, og er kjent for høy kvalitet i kombinasjon med den beste ergonomi og brukervennlighet. Fra Tysklands ledende produsent BEKA-Hospitec har vi i mange år levert funksjonelle badekar med tysk kvalitet og soliditet. Deres AVERO og Invita serier badekar møter alle dagens krav til kvalitet, design, brukervennlighet og tilbehørsprogram, og er bygget for enkelt vedlikehold og service. Fra deres engelske samarbeidspartner Astor Bannerman fører vi badekar for de mer spesielle behov, som SYNCRA serien med integrert seteheis, samt tilpassede foldbare stelleplater til AVERO kar.

Badekar fra BEKA-Hospitec kan leveres i alle RAL-farger for å imøtekomme arkitekter ønsker om elegante og moderne fargesettinger i fremtidens baderomsmiljø.

Bruk av badekar på moderne institusjoner handler om så mye mer enn bare hygiene, og er vel så viktig for behandling, rekreasjon og velvære! Disse behovene dekker vi med de store tilbehørsprogrammene til våre kar, som for eksempel luft-/hydromassasje, lysterapisystem, lydterapisystem og aromaterapisystem. Dette er systemer som bygges totalt inn i karene takket være deres kapslete oppbygging med doble karvegger.

Medema Norge AS har i over 20 år levert kvalitetsbadekar til hjem og institusjoner over hele landet, med de beste tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi leverer badekar til offentlige og private kunder, samt til rørgrossister og rørleggere i forbindelse med prosjekter.

For de av våre kunder som har behov for montasjetjenester samarbeider vi med landsdekkende aktører innen VVS- og elektrikertjenester.

Se vår nye badekarbrosjyre eller våre web-sider for mer informasjon om våre badekar og andre produkter til hjem og institusjon, og ta gjerne kontakt for produktveiledning og uforpliktende pristilbud. Er det behov utover det sortimentet som fremgår av vår brosjyre er vi behjelpelige med å løse dette også!

Mer om produktet Bad & Hygiene

Bad & Hygiene

Bad & Hygiene

Stellebord veggmontert CTM
Stellebord veggmontert Nivano CTE
Stellebord Mona
Stellebord/behandlingsbenk Vario-Line Vojta / Bobath
Dusjvogn Sina Comfort / Sina Comfort XXL
Badekar Avero Comfort
Badekar Avero Phoenix
Badekar AVERO Motion Recliner-kar
Badekar Syncra
Invita Vippebadekar
Swing dusj- og toalettstol
Luftstøttemadrasser og puter
Løfter for baderom Senta Pur L
Bidetilsats Lotus Care XL
Dusjvogn Stylex
Dusjstol veggmontert Exclusive Line
Brosjyre - Stellebord veggmontert CTM
Brosjyre - Stellebord veggmontert Nivano CTE
Brosjyre - Stellebord Mona
Brosjyre - Stellebord/behandlingsbenk Vario-Line Vojta / Bobath
Brosjyre - Dusjvogn Sina Comfort / Sina Comfort XXL
Brosjyre - Badekar Avero Comfort
Brosjyre - Badekar Avero Phoenix
Brosjyre - Badekar AVERO Motion Recliner-kar
Brosjyre - Badekar Syncra
Brosjyre - Invita Vippebadekar
Bruksanvisning - Swing dusj- og toalettstol
Brosjyre - Luftstøttemadrasser og puter
Brosjyre - Bidetilsats Lotus Care XL
Brosjyre - Dusjvogn Stylex