Snekkerens drøm! Vindusutforinger som er ferdig tilpasset vindu og vegg

Dato: 13 Nov 2020

Det er bare å sette sammen og montere inn i vinduet.

Vindusutforinger benyttes til å fylle ut avstanden mellom vinduets innside til innvendig vegg. Som utforing i bunnen av vinduet kan vi levere det som kalles blomsterbrett. Dette er en bredere utforing som trekkes inn i rommet, for å få plass til blomsterpotter og pyntegjenstander.

Vi har selv utviklet, og var den første på markedet med, en smart og etterlengtet løsning for alle som monterer utforinger: Hjørnesammenføyningene er frest med not og fjær, noe som gjør monteringen rask og enkel. Utforingsbredden produseres etter oppgitte mål fra kunden, men kan enkelt justeres på byggeplass. Denne løsningen gjør at våre utforinger er et godt og etterspurt produkt over hele landet..

Utforingene er laget av fingerskjøtt og laminert furu, og er 100 % kvistfri.
Ettersom utforingene produseres i tre, vil det være mer eller mindre synlig trestruktur i malingen.
Dette vil variere med trestrukturen, og etter hvor mye fuktighet treverket tar opp i malingsprosessen. En kan derfor oppleve at enkelte utforinger er tilnærmet glatte etter maling, mens andre har synlig trestruktur.

Som utforing i bunnen av vinduet kan vi levere det som kalles blomsterbrett.
Dette er en bredere utforing som trekkes inn i rommet, for å få plass til blomsterpotter og pyntegjenstander.

Utforinger og blomsterbrett leveres som standard i farge Hvit NCS S0502-Y, men kan leveres i alle NCS S-farger.

Utforingene pakkes i sett pr. vindu, og merkes med vindusnummer og størrelse. Dette gjør det enkelt å finne hvilket sett som skal monteres på hvilket vindu.

Vi lager også utforinger til dører.