Smart lås for hjem og hytte

Dato: 11 Apr 2018

Den smarte låsen Danalock V3 inngår i SALTOs satsning på smarthjem i boligmarkedet. Med Danalocks elektroniske smartlås åpner du døren til siste nytt innenfor hjemmesikkerhet. Smart lås. Smart hjem. Smart liv.

SALTO Systems har i mange år levert elektroniske låser och adgangskontroll till helsesektoren, kommuner, privat næringsliv og hoteller. Med investeringen i selskapet Poly-Control tar SALTO nå steget inn på det private boligmarkedet.

Danalock V3 er en motorisert vrider som monteres på innsiden av døren og er derfor usynlig utenfra. Hvis du vil kan bestemte familiemedlemmer bruke nøkkel som vanlig. Du monterer Danalock enkelt på cirka 5 minutter. Ingen endringer på døren. Ingen kabler, ingen boring, ingen merker. Så laster du ned og installerer Danalock V3 app til mobiltelefonen din. I appen legger du inn alle de du ønsker skal ha adgang till ditt hjem, inkludert tilfeldig besøkende. Du åpner døren med samme app, så du behøver ingen nøkkel.   

Hvis du ønsker, kan du også se hvem som har åpnet og låst, f.eks. om barna er kommet trygt hjem fra skolen. Appen tillater også automatisk låsing og opplåsing, noe som bl.a. er en fordel for personer som ikke så enkelt håndterer nøkler.

Danalock V3 er basert på Bluetooth Low Energy (BLE), men tilbyr også versjoner kompatible med Z-Wave og ZigBee. Dette er plattformer som fungerer med diverse løsninger og tjenester til smarthjemmet.

Samtidig lanseres Danalock Universalmodul, en smart løsning for styring av bl.a. garasjen din via samme app.

Sikkerhet er helt avgjørende, så Danalock V3 er sikret med AES256 krypteringsmetoder for dataoverføring og TPM (lagring).

Kontakt en av våre partnere for mer informasjon, trykk her.
Produktbrosjyre

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår