Skap ditt drømmehjem med Deco Dekorplater & Dekorfliser

Dato: 9 Feb 2022

Dekorplatene og dekorflisene gjør det mulig å sette sammen helt unike kombinasjon, og gi boligen et uttrykk ulikt alle andres.

Noen liker det enkle, mens andre liker de store og overdådige uttrykkene. Med Deco Systems sine dekorplater og dekorfliser kan du sette akkurat det uttrykket du ønsker på veggene, enten det er klassisk, moderne, enkelt eller overdådig!

PÅ 1-2-3 kan du gi dekorere veggene og skape ditt personlige drømmehjem!

  1. Marker ønsket plassering på veggen
  2. Påfør Adefix Pluss lim på baksiden av dekorelementet
  3. Trykk på plass dekorelementet på markert område på veggen

Her kan man leke seg med ulike fasonger, farger og glansgrader! Både dekorplatene og dekorflisene kommer ferdig grunnet og klare til å males. De behandles med vannoppløselig maling eller lakkering. Dekorelementene kan males både før og etter montering.

Dekorplatene og dekorflisene er hovedsakelig beregnet for bruk på vegg, men fungerer også godt til dekorering av taket dersom du skulle ønske det!

Den siste tiden er det også blitt svært populært å kombinere dekorelementene med indirekte belysning, for å skape stilige skyggeeffekter og unike fargespill på veggene. Med dekorelementene fra Deco Systems er det kun fantasien som setter grenser. Kombiner dekorelementer, farger, glansgrader og belysning og la kreativiteten komme til uttrykk på veggene!

Deco Systems sitt sortiment av dekorelementer!

Bilder: Noel and Marquet