Sikkerhet i høyden – Jobb ekstra sikkert i høyden!

Dato: 25 Nov 2015

Sikkerhet i høyden er et viktig HMS-tema i bransjen og det stilles stadig tøffere krav fra både myndigheter, arbeidsgivere og brukere. HMS arbeid lønner seg, og aktørene i bransjen kan vise til mindre skader og reduserte kostnader. Målet er å bidra til å eliminere alvorlige ulykker og redusere skader. Vi i Grove Knutsen har et stort ansvar for å gjøre norske byggeplasser tryggere, da vi, som representerer Zarges i Norge, er største leverandør av arbeidsutstyr for arbeid i høyden med et bredt vareutvalg av produkter som plattformer, stiger, stillaser og lifter.

Vi har nå startet arbeidet med å synliggjøre de mest sikre produktene for arbeid i høyden med en egen merking som vi kaller «Ekstra Sikker». Merkingen er utarbeidet i samråd med bransjen og profesjonelle brukere, og stiller strenge krav til stabilitet, komfort, rekkverk og plattform. Med fokus på riktig arbeidsutstyr vil vi i Grove Knutsen bidra til å redusere ulykker og skader på norske arbeidsplasser, og «Ekstra Sikker» -merkingen gjør det enda lettere å velge de sikreste produktene.

Grove Knutsen har utviklet produkter av høy kvalitet i mer enn 60 år, og har alltid døren åpen for innspill fra kunder og brukerne. Det er avgjørende å høre på hva brukerne vil ha og samtidig lytte til hvilke krav arbeidsgiverne har til arbeidsutstyr. Derfor har vi hele tiden hatt en åpen dialog med brukerne og arbeidsgivere, og invitert de til oss for å vise frem hvilke sikre produkter som finnes.

Besøk gjerne vår hjemmeside, www.groveknutsen.no

Brosjyre

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår