SALTO Systems Hospitality løsninger skreddersys til ditt hotells aktuelle behov

Dato: 26 Jun 2019

SALTO Systems har utviklet en rekke tillegg som er spesielt designede for hotellsektoren. Idéen er at hotellet skal kunne administrere all adgang for gjester og personal i samme system. Det skal være brukervennlig og kablingsfritt - fra organisering av hotellets interne områder til administrasjon av gjesteværelser. 
 
Ankommende gjester ønsker å sjekke inn hurtigst mulig og få mest mulig ut av tiden deres, det være seg jobb eller fritid. Dette forutsetter at alle faser av innsjekkingen, fra utstedelse av medier til bruk av værelse og andre fasiliteter, foregår så hurtig og effektivt som mulig. 

ADMINISTRASJONSPROGRAMVARE FOR FRONTDESK 
SALTO SPACE er et nettverksbasert adgangskontrollsystem som kan håndtere flere ulike elektroniske låser og lesere i samme system. Med SVN som basis, og den siste funksjonen av SVN-Flex, kan sikkerheten i hotellet økes på en kostnadseffektiv måte. 
Løsningene gir kontroll og sikring av alt fra gjesteværelser til hotellets interne områder og bakrom. De kan integreres med tredjepartssystemer for CCTV, alarm, tidsregistrering, betaling, mfl.
 
SALTO SPACE er kompatibel med alle ledende bygnings-administrasjonsprogramvarer (PMS), inkludert Micros FIDELIO, New Hotel, Protel og Infor, og kan også operere SALTOs intelligente energibesparende enheter (ESD).
 
Tilleggene spesifikt designet for hotellsektoren i SALTO SPACE inkluderer mobil adgang (BLE), gruppeinnsjekking, værelsesskifte i sanntid og forlengelse av opphold i sanntid. 
 
Generelt gir hotelltilleggene det enklere å kontrollere alle dører til gjesteværelser og bakrom, både online og offline, fra en sentral lokasjon. 
 
SKREDDERSYDDE HOTELLDØRLÅSER 
MyLock by SALTO er et nyttig verktøy for komplett konfigurering og visualisering av SALTO låser. På det virtuelle verktøyet My Lock by SALTO kan du skreddersy akkurat den låsen du trenger ut fra vår brede portefølje. For eksempel kan du velge fra ulike design, modeller, dør typer, overflater og dørvridere. Velg modell og dørtype og skreddersy din lås ut fra en bred portefølje av farger, overflater, vridere og mekaniske og elektroniske teknologier.
Dermed kan du raskt danne deg et bilde av hvordan ulike løsninger ser ut og fungerer i ulike miljøer. 
 

Last ned brosjyre her:

Hospitality solutions

Se mer på: www.saltohospitality.com

Skreddersy dine hotelldørlåser på:https://mylock.saltosystems.com/en

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår