Probata AS : TECElux WC terminal leveres nå også med sort glassplate

Dato: 29 Sep 2014

TECElux er fremtidens standardløsning for installasjon av toalettet i veggen. WC terminalen tilbyr ikke bare integrerte funksjoner som høydejusterbart sete, luftfilter og elektronisk berøringsfri trykkplate, det kan også benyttes sammen med de fleste toalettskåler og er også tilpasset for dusjtoaletter. Den todelte glassplaten er nå tilgjengelig i sort - som i betydelig grad øker mulighetene for spennende designvalg på badet.

Et toalett som er i stand til å tilfredsstille alle nåværende og fremtidige behov uten nødvendige ombygginger - det er TECElux. Tanken bak løsningen er progressiv: den diskrete todelte glassplaten skjuler en stor inspeksjons og serviceåpning. Det er her alle funksjoner er samlet.
Betjeningsknappene er integrert i den øvre glassplaten, mens tilkoblingene for toalettskålen er plassert i den nedre glassplaten.

Inn til i dag har TECE kun tilbudt WC terminalen med hvit glassplate. Nå er TECElux også tilgjengelig i elegant sort. Det åpner opp en helt ny verden av muligheter for gode interiørdesignere. Uansett hvilke preferanser brukerne trekkes til har alle fordeler av egenskapene til WC terminalen. Det være seg for private boliger, designhotell, high tech løsninger for kontorer eller serveringsbransjen. Ved å legge til sort farge som valgmulighet har TECE lyttet til etterspørselen i markedet. TECElux kombinerer moderne funksjonalitet og optimal utforming for å danne et perfekt og banebrytende samspill. Med andre ord, det perfekte produkt for å oppfylle dagens krevende estetiske forventninger og arkitektoniske krav - og det ekstra høydepunktet på badet.

TECElux har mottatt en rekke internasjonale designpris blant annet Reddot Design Award 2011, Design Plus og Innovationspreis Architectur+Technik


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår