TECE lanserer håndlagd betjeningsplate i industrielt design

Dato: 24 Mai 2023

Betjeningsplaten TECEsquare er en favoritt blant arkitekter og forbrukere som vil skape et moderne og personlig baderom. Nå suppleres serien med en industriell variant i rustet stål, hvor hver betjeningsplate bearbeides for hånd.


TECEsquare med et industrielt design, hvor hver betjeningsplate er unik. Foto: TECE

Den matte overflaten og det rustne utseendet til nye TECEsquare gjenspeiler den siste trenden innen baderomsdesign. Den manuelle overflatebehandlingen skaper en betjeningsplate med et individuelt utseende, og etterbehandlingen gjør den rustpigmenterte overflaten slitesterk og lett å rengjøre.

For de som leter etter noe utenom det vanlige så lager vi hver TECEsquare i rustet stål for hånd, med en unik og holdbar finish. Hvert produkt er unikt, sier administrerende direktør Thomas Lehner jr. hos det velkjente tyske Lackiererei Lehmer, selskapet som ferdigstiller betjeningsplatene.

I tillegg til den nye betjeningsplaten i rustet stål, lanseres også en variant i nikkel med børstet struktur, som beskytter mot fingeravtrykk gjennom TECE sin spesielle finish.

Det presenteres ytteligere fire nye varianter med satengmatte overflater i fargene hvit, svart, signalgrå og sandbeige. Fargen brennes bak glass, noe som skaper en imponerende optisk dybdeeffekt, vakker lysbrytning og et lett, gjennomsiktig utseende. Glassflatene frostet hvitt og frostet svart vil også snart være tilgjengelig i TECEdrainline kolleksjonen, slik at det er mulig å matche betjeningsplaten med dusjrennen.


TECEsquare med en satengmatt overflate i fargen signalgrå. Foto: TECE

De nye betjeningsplatene skiller seg ut med sin høye kvalitet, luksuriøse følelse og flate design. Betjeningsplatene passer sammen med TECE innbyggingssisterne, de er enkle å installere og bak fronten skjuler det seg en spyleteknologi av høy kvalitet.

Nye TECEsquare kommer på markedet fra midten av mai og kan bestilles via utvalgte forhandlere eller VVS- leverandører.

Pris: 3500 - 7200 NOK inkl moms.


TECEsquare i rustet stål

TECEsquare i børstet nikkel

TECEsquare i satinert glass (Sandbeige)

TECEsquare i satinert glass (Signalgrå)

TECEsquare i satinert glass (Hvit)

TECEsquare i satinert glass (Sort)


For mer informasjon:
Jörg Bikker, Produktsjef TECE Norge AS
Tlf. +47 915 03 654
Jorg.alexander.bikker@tece.no

Kristin Knudsen, Markedskoordination TECE Norge AS
Mobil: +47 982 38 800
Kristin.knudsen@tece.no

Om TECE Group
TECE Group er et konsern som ble grunnlagt i Tyskland i 1987. I dag inkluderes 27 europeiske datterselskaper og samarbeidspartnere i ytterligere 39 land. Virksomheten har fem fabrikker og er fokusert på innebygde sisterner, installasjonsvegger, gulvvarme, avløps- og tappevannssystemer for VVS- bransjen. Konsernet har totalt 1700 medarbeidere og omsatte for 325 millioner euro i 2021. Hovedkontoret ligger i Emsdetten, Tyskland. TECE har hatt virksomheter i Norge siden 2010. www.tece.no