Gjør installasjonen enklere med Poloplast sitt rørsystem med muffe

Dato: 1 Jul 2024

Poloplasts populære rørsystem POLO-KAL 3S PRO, som ofte brukes i offentlige bygg hvor det stilles strenge krav til et stille miljø, har nå blitt oppdatert med en ny muffe som gjør installasjonen både raskere og sikrere. Systemet er også utvidet med en ny rørdimensjon på 50 mm, noe som betyr at det nå finnes i dimensjoner fra 50 til 160 mm.

Siden 2000 har VVS-selskapet TECE Norge AS hatt enerett på å selge Poloplasts rørsystem i Norge. Nå lanseres systemet POLO-KAL 3S PRO med den patenterte og velprøvde Monotec-muffen, som gjør monteringen av rørsystemet både raskere og sikrere.

"Poloplast med Monotec-muffe er perfekt for tørre konstruksjoner, trange rom eller ved bruk av isolasjon på røret. Med den nye muffen trenger ikke installatøren å ta gradene etter å ha kappet røret, det er bare å sette sammen rørene, så er det klart. Ved de fleste installasjoner av de mindre dimensjonene er det heller ikke nødvendig med smøremiddel," sier Torstein Melbye, Produktsjef hos TECE Norge AS.

En permanent integrert pakning i muffen gjør systemet ekstra sikkert mot lekkasjer forårsaket av løse eller bortglemte pakninger. Installasjoner i trange rom, i gipsvegger og i prefabrikkerte hus går dessuten enkelt takket være den nye smalere muffen som gjør røret ekstra slankt.

POLO-KAL 3S PRO tilbyr maksimal lydisolasjon der det trengs mest, som i kontorbygninger, hoteller, helseinstitusjoner eller andre offentlige bygninger. Med den nye dimensjonen, 50 mm- omfatter systemet nå et bredt utvalg av dimensjoner fra 50 til 160 mm. De praktiske målemarkeringene og den trykte linjalen på røret gjør det mulig å kappe til riktig lengde uten å måtte måle.

For ytterligere informasjon ta kontakt:

Torstein Melbye, Produktsjef, TECE Norge AS
Mobil: +47 477 60 314
E-mail: torstein.melbye@tece.no

Sissel Jakobsen, Markedskoordinator, TECE Norge AS
Mobil: +47 970 30 204
E-mail: sissel.jakobsen@tece.no

Om TECE Group

TECE Group er et konsern som ble grunnlagt i Tyskland i 1987. I dag inkluderes 27 europeiske datterselskaper og samarbeidspartnere i ytterligere 39 land. Virksomheten har fem fabrikker og er fokusert på innebygde sisterner, installasjonsvegger, gulvvarme, avløps- og tappevannssystemer for VVS- bransjen.

Konsernet har totalt 1700 medarbeidere og omsatte for 380 millioner euro i 2022. Hovedkontoret ligger i Emsdetten, Tyskland.

TECE har hatt virksomheter i Norge siden 2010.