Probata AS skifter navn til TECE Norge AS

Dato: 21 Okt 2014

Probata AS er et datterselskap til det tyske konsernet TECE Gmbh. Selskapet leverer VVS-produkter i 57 land på alle kontinenter. Over 1200 personer jobber i konsernet totalt. I Norge er vi 25 personer med hovedkontor og lager er i Ytre Enebakk, i tillegg til avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen og Stjørdal. I Norge leverer vi systemer for sisterner, tappevann, gulvvarme og avløp.

PROBATA AS SKIFTER NAVN TIL TECE NORGE AS:
- Alle piler peker oppover!

Probata har vært direkteleverandør av VVS-produkter i Norge siden 1986. I 2010 ble firmaet kjøpt opp av tyske eiere og vil i nærmeste framtid skifte navn til TECE Norge AS.

Daglig leder Geir Herdlevær og salgssjef Ivar Brobakken forteller at det går meget bra for Probata – underskuddet på ti millioner i 2010 er nå snudd til et overskudd på godt over millionen. I samme periode er omsetningen økt med over 40 millioner.

-Vi lever godt med Probata-navnet. Alle piler peker i riktig retning sier Herdlevær .
-Vi har nå så mange TECE-produkter at det er helt riktig å skifte firmanavnet vårt til TECE.

Etter oppkjøpet fikk på plass et meget godt team, som har gjort en formidabel jobb med riktige produkter som har gitt selskapet høy troverdighet og tillit i markedet. – Vi har kjempesuksess med vår sisterne med sealingbag, denne har blitt spesielt utviklet for det norske markedet. Nå har det også kommet mulighet for rengjøringstabletter med farge. Såpeinnsats-modulen kan lett ettermonteres også i tidligere modeller. En annen av høstens nyheter er at vår high-end sisterne TECElux WC Terminal nå også kan leveres med sort glassplate i tillegg til den hvite vi har hatt en stund. Vårt nye push-inn rør i rør system – Tecelogo - er også blitt meget godt mottatt, og er en sterk bidragsyter til den markante veksten i år, forteller Brobakken.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår