Plannja Anticon Coverall underlagstak

Dato: 3 Okt 2017

Underlagstak for et trygt sluttresultat

Plannja Anticon Coverall har den nyeste teknologien for høypresterende underlagstekking. Et kombinasjonsprodukt, som kan brukes både som underlagstekking direkte på plant underlag, f.eks. på rupanel, og som underlagstak direkte på takstolene.

Underlagstaket sørger for å holde takkonstruksjonen og loftsrommet tørt selv om det skulle trenge inn regn- eller smeltevann under takbelegget. Det tar også hånd om kondensvann, som kan dannes under platetak når det er store temperaturforskjeller mellom luften ovenfor takbelegget og den som finnes under. Produktet er egnet som underlagstekking under alle typer takmaterialer og materialet fungerer også som gjennomtrampingsbeskyttelse.
Plannja Anticon Coverall med 5 funksjonelle lag:

  1. Et rivesterkt HDPE-nett for rivestyrke
  2. En antiglibehandlet LDPE-membran for vanntetthet
  3. et PP-nonwoven- lag for sklifrihet og fotfeste (eller som kondensbeskyttelse ved alternativ anvendelse som underlagstak)

Disse tre lagene er så laminert sammen med to lag LDPE for ytterligere styrke og vanntetthet.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår