Passiv brannsikring på nytt politihus

Dato: 29 Apr 2015

<!-- FldStartCAPTION -->Copyright Statsbygg. Fotograf Statsbygg<!-- FldEndCAPTION -->

Biokjemi Norge AS leverer og utfører passiv brannsikring på Treverk, Stål og Betong.

Det nye Politihuset i Tromsø valgte Royal Kledning fra Marnar bruk AS levert av Neumann Bygg i Tromsø som kledning på en del av fasaden.
Royal fra Marnar Bruk har en beskyttelse mot vær og vind som er enestående, men det måtte også Brann beskyttelse til, da ble Biokjemi Norge AS kontaktet.
Biokjemi Norge AS har behandlet mange tusen meter på sin fabrikk og levert Royal fra Marnar Bruk direkte og ferdig behandlet til byggeplassen. Kledningen kunne da monteres og var ferdig beskyttet til klassifisering B s1 d0.

Biokjemi Norge AS har i lang tid levert ferdig behandlede materialer av alle slag direkte til byggeplass, vi kan også utføre arbeid med passiv brannsikring over hele landet gjennom vårt nettverk av Autoriserte firma. Alle som arbeider med passiv brannsikring fra Biokjemi Norge AS skal være utlært i bruken av produktene. Biokjemi Norge AS har også nå importen av Contego isolerende stålmaling fra USA, dette er en stålmaling som er testet til de fleste av verdens standarder, den gir et av de fineste utseender på markedet og har en utrolig festeevne langt bedre enn noe annet på markedet, og det kan stadfestes med heft tester utført av anerkjente laboratorier. Trengs det beskyttelse mot brann på Treverk, Stål, Betong, Glassfiber, Polyuretan, Gips og liknende materialer, kontakt Biokjemi Norge AS og få tilsendt informasjon om hva vi kan hjelpe med.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår