Oppnå Fremtidens Bærekraftmål med PAROC® ZERO Isoleringskonsept

Dato: 11 Sep 2023

I en verden hvor klimautfordringer og CO2-utslipp er på fremmarsj, spiller bygning sektoren en vesentlig rolle ved å stå for 10% av globale utslipp. Norge har tatt ansvar ved å innføre at alle nye bygninger skal møte nær nullenergi-standard i tråd med EPBD-reguleringer.

Om Nær Nullenergibygninger
Disse bygningene representerer fremtidens standard for bærekraft. Med høy energiytelse og minimal avhengighet av fornybare energikilder, setter de en ny bærekraftig norm for bygg industrien.

Introduksjon til PAROC® ZERO
Paroc Zero er Paroc’s nyeste isoleringsløsning designet for å oppfylle denne standarden i både nye og eksisterende bygninger. Med SINTEF Teknisk Godkjenning Nr 20643 garanterer vi overholdelse av strenge sikkerhetsnormer, inkludert brann- og fuktsikkerhet.

Teknologi og Bruk
Paroc’s selvbærende festemetode, PAROC ZEROfix, sikrer en kraftig, kuldebrofri ytterveggs konstruksjon og er kompatibel med ulike bygningsmaterialer som massivt tre og betong. En ventilert fasade bidrar til effektiv fukthåndtering og bygningens langsiktige holdbarhet.

Sikkerhet i Fokus
Vår isolasjon av steinull holder Euroclass A1-standard, den høyeste brannklassifiseringen i Europa, og kan tåle temperaturer opp til 1000 ºC.

Konklusjon
I kampen for en mer bærekraftig fremtid, tilbyr PAROC® ZERO en kostnadseffektiv, enkel, og sikker isoleringsløsning. For mer informasjon, ta kontakt med våre eksperter.

Paroc Steinull
PAROC Steinull er et fremragende valg for brannsikker isolasjon, takket være dens høye Euroclass A1 brannklassifisering og motstand mot temperaturer opp til 1000º C. Dette materialet hindrer effektivt brannspredning, krever minimalt vedlikehold og er velegnet selv i utfordrende miljøer som maritim industri. Det gir også ekstra tid for evakuering ved å produsere minimal røyk, noe som gjør det til en livreddende og pålitelig isolasjonsløsning for alle typer bygninger.


Referanseprosjekter fra Biokjemi Norge AS

Kilden Kulturhus

Kilden Kulturhus

Nybygg | Kristiansand | 1660,0 Mill

Nybygg av kulturhus i Kristiansand på 6 etasjer. Selve byggingen startet febr...

Kongsvinger festning

Kongsvinger festning

Utv. reparasjon | Kongsvinger | 7 Mnok

Utv. reparasjon av museum tilsvarende 2 bygninger i Kongsvinger. Selve byggin...

Bøler Kirke
Operahuset i Oslo