Nye YARD er et innovativt sykkelhus som arkitekten selv kan forme

Dato: 16 Mar 2022

I sykkelhuset YARD har vi på Cyklos samlet sammen all vår ekspertkunnskap innenfor feltet sykkelparkering: en stor formbarhet for arkitekten, et minimalistisk nordisk formspråk og en høy funksjonalitet for syklisten.

Maksimal formbarhet for arkitekten

YARD er en ny type sykkelparkering som arkitekten selv kan sette sammen direkte i tegneprogrammene REVIT og ARCHICAD. Velg lengde, bredde og høyde. Legg til skyvedører, trepanel, LED-belysning, sedum eller blikktak. Kanskje skal visse seksjoner være uten paneler? Eller hvorfor ikke velge den høye varianten som passer til et 2-etg stativ. Gjennom våre tjenester i Prodlib kan arkitekten selv finne den beste løsningen for sitt eget unike prosjekt.

Minimalistisk nordiskt formspråk

YARDs design er laget for å passe det nordiske formspråket. Stilfulle og markante IPE-profiler som gir en minimalistisk karakter. Takavvanningen er integrert og LED-belysningen er montert på innsiden av stålprofilen og vinklet mot treribbene, noe som skaper en varm og trygg følelse.

Høy funksjonalitet for syklisten

Cyklos har produsert sykkelparkeringer i snart 30 år. YARD er resultatet av de tusenvis av spørsmålene som vi har stilt til syklistene om hva som virkelig er en funksjonell sykkelparkering. Som ett eksempel kan man nevne valget av stål som materiale for takkonstruksjonen. Stål kan holde oppe større flater tak noe som resulterer i færre stolper som kommer i veien for syklisten.