Nye baderomsmøbler fra Foss Bad

Dato: 6 Jan 2016

<!-- FldStartCAPTION -->Variant Natur med integrert grep<!-- FldEndCAPTION -->
Bad for oss handler om å ha tid til seg selv. Et sted hvor hverdagen gir litt slipp. Og vi får lov til å være der – i øyeblikket. Å lytte. Å slå seg til ro. Vi i Foss Bad er stolte over å ha bidratt til slike øyeblikk helt siden 1968. I 2016-kolleksjonen vår finner du et stort utvalg baderomsmøbler i ulike varianter og prisklasser. På den måten kan du finne noe som passer for deg. Uansett hva du har sans for.

Baderomsmøblene til Foss Bad dekker de aller fleste behov, både når det gjelder ønsket design og rent praktiske behov, og kombinerer stilren og inspirerende design med brukervennlig funksjonalitet. Sortimentet består av ulike serier, og kombinasjonsmulighetene er mange, ikke bare innenfor hver serie men også mellom seriene.

Jazz og FB 3.0 møbelkolleksjon er utformet for Foss Bad av industridesigner Ivar Grødahl. Jazz er designet som et litt annerledes baderomsmøbel hvor materialer som eik og høyglans hvit overflate er kombinert med myke former og gjennomtenkte detaljer. Helhetsinntrykket gir deg en eksklusiv og «ut av hverdagen»- opplevelse. Ivars intensjon er at Jazz gjør deg litt ekstra glad på badet. Hans enkle former i eik på FB 3.0 skaper gode rom og antyder spa-opplevelse.

Variantserien finnes i flere bredder og har i alt 14 forskjellige fronter. En kan dessuten velge mellom flere ulike servanter. De dype skuffene kan trekkes helt ut og har demping. Skuffeseksjonene kan kombineres med en rekke alternativer som speil med lys, flere typer speilskap, eller overskap med speil og ulike typer lysarmatur. Skuffeseksjonene finnes i bredder på 30,60,80,90 eller 120 cm, og kan bygges etter videre ønske.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår