Ny nettbutikk skal gi mersalg til forhandlere av Foss baderomsmøbler

Dato: 5 Jun 2019

Gjennom 50 år har Foss Fabrikker opparbeidet uvurderlig erfaring og kunnskap om møbelfaget og er stadig i utvikling. Nå lanseres helt ny nettside med nettbutikkløsning som gjør det enda enklere å finne frem i hele sortimentet og bestille baderomsmøbler direkte, også via mobilen. Med høy kjennskap til Foss blant forbrukere, legger også Foss til rette for mersalg til egne forhandlere gjennom nettbutikken.

Med høy kjennskap til Foss som merke på baderomsmøbler i Norge er tilgjengelighet og forenkling to viktige målsetninger bak Foss Fabrikkers satsning på ny nettbutikk. Som direkteleverandør skal forhandlere enkelt kunne søke opp og bestille møbler i nettbutikken, selv fra mobilen.

Stadig større del av kjøpsprosessen til forbrukere skjer digitalt, og Foss Fabrikkers motivasjon er å øke tilgjengeligheten og lede sluttkundene frem til forhandlere av Foss som avslutter salget.

Mer enn 2000 møbler utstilt i nettbutikken
Går du inn på fossfabrikker.no kan du søke på møbelserier og produktkategorier med til enhver tid gjeldende priser. Du kan enkelt finne frem til modeller, velge bredder, dybder og utførelser. Foss Fabrikker startet arbeidet med nettbutikken for 1 ½ år siden og nå ser man starten på det som blir hovedutstillingen til Foss.

Med egen fabrikk produseres møblene på bestilling, det gjør nettbutikken til noe litt spesielt og uten lagerholdning.

Ny katalog med nyheter
Foss Bad ble Foss for seks måneder siden og den ferske katalogen som akkurat er sluppet fra Foss fremstår i ny visuell drakt. Foss kolleksjon 2019/2020 presenterer møbelserieneForm, Variant, Nyheten Smal, Vita og Badinett. Du finner ny katalog og prisliste på fossfabrikker.no/kataloger

Se fossfabrikker.no


Bildebank