Ny møbelserie til badet med tydelig estetikk og smartere løsninger for oppbevaring

Dato: 20 Mar 2019

Form er en helt ny møbelserie fra Foss, med store rene flater uten synlige skjøter og håndtak. Møbelserien består av servantskap i bredder på 60, 80, 90 og 120 og tilhørende høyskap.

Form har materialisert retningen med store, rene flater uten synlige skjøter og håndtak, noe som gir møbelet myke avslutninger og en sømløs totalitet. Bak servantskapets front, glir skapet ut i en stor skuff som videre skjuler en mindre skuff i overkant. Push-teknikk på fronter gir en behagelig opplevelse i kombinasjon med myktlukkende skuffeskinner og hengsler. Med porselensservanten Air får møbelet et lett og moderne uttrykk.

Form og muligheter
Forms designuttrykk gir møblene fleksible kvaliteter. Den stilrene og lekne estetikken lar seg enkelt kombinere med ulike stiluttrykk, og møblene er designet med omtanke for både små og større baderom.

Form kommer i grått og hvitt, og du kan selv velge om møblene skal være ensfargede, eller om front og sider skal mikses mellom fargene. Uansett hva som foretrekkes, gir Form mulighet for at man kan sette sitt personlige preg på møblene.

Servantskapet kommer i breddene 60, 80, 90 og 120 cm, med tilhørende høyskap. Det er hvite skuffer med glass i sidene og matte til skuffene leveres som standard.

Designet og produsert på Birkeland
Som alle Foss-møbler, er også Form designet gjennom en taktil og møysommelig prosess. Fra verkstedet i fabrikken på Birkeland har designer og andre generasjons Foss, Øystein Foss, skapt den nye møbelserien Form. For å gi møbelserien en holistisk kvalitet, har den norske designeren Ivar Grødal bidratt med porselenservanten Air.

Om Foss
Foss er en del av skandinavisk designhistorie. Først som norsk møbelpionér, deretter som  en pådriver for utvikling. Denne kombinasjonen har vi dyrket siden, og våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i 50 år. Fortsatt drives vi av verdiord som funksjonalitet, kvalitet og god design, og våre møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland—ett møbel av gangen.
 

Se foss-bad.no


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår