Ny katalog og spennende nyheter fra Grove Knutsen

Dato: 17 Jan 2020

Grove Knutsen er ute med ny produktkatalog. Her finner du flere spennende nyheter og oppdateringer, samt våre kjente og kjære bestselgere.

Med nytt år kommer ny produktkatalog. I årets katalog finner du alle årets nyheter, samt de kjente og kjære bestselgerne. Katalogen er delt opp i produktkategorier slik at man enkelt kan finne fram til det man leter etter. Vi gleder oss til å vise fram alle de spennende produktene våre og under presenterer vi et knippe av årets nyheter. For å se hele katalogen kan du gå til denne linken:

www.groveknutsen.no/produktkatalogen

Zarges Safemaster 2.0
Zarges Safemaster plattformstige er oppgradert. Ny og forbedret utgave med forbedret sikkerhet med 1 meter høyt rekkverk, sikkerhetsline bak og høyere sparkelist. I tillegg har den fått flere etterlengtede oppgraderinger som svertefritt gelender, forsterkede låser og et ekstra støttetrinn bak. I tillegg til dype antisklitrinn, integrert rekkverk og stor plattform med stor og praktisk verktøyhylle.

www.groveknutsen.no/zarges-profftrapp-safemaster-z600


Herd plateheis
Prisgunstig plateheis med fast lasteplate. Utstyrt med 5 stk. 125mm hjul med brems. Beregnet for plater inntil 270x120cm. Kapasitet 50 kg.

www.groveknutsen.no/plateheis-herd


Knipex Tenger
Grove Knutsen tok over KNIPEX agenturet 1.7.19. KNIPEX er verdens ledende produsent av tenger og har levert kvalitetsprodukter siden 1882. Vi har en rekke tenger lagerført på vårt lager på Berger.

www.groveknutsen.no/knipex-1 Knipex brosjyre


Suprabeam M6 multilykter
M6 er en serie vinklet lykter som kan fungere både som lommelykt og hodelykt. Det følger med hodebånd og festebrakett for å feste i hjelm. I tillegg følger det det med klips så lykten kan festes i belte eller lomme. Og sist, men ikke minst, lyktene har en kraftig magnet på undersiden så den kan festes til magnetisk overflate. Her er det mange bruksmuligheter.

www.groveknutsen.no/suprabeam-multilykterJonex Toolsafe verktøyvogn med dører
Ny versjon av verktøyvognen Toolsafe med to dører på langsiden gir deg flere muligheter. Dørene gir enkel tilkomst til vognen når lokket er lukket, og lar deg bruke lokket som arbeidsbord. For å kunne ha et kraftig og innvendig låsesystem må man åpne dørene før man låser igjen lokket.

www.groveknutsen.no/verktoyvogn-toolsafe2


Herd sikkerhetsskilt
Ifølge Arbeidsplassforskriften skal sikkerhetsskilt hurtig og tydelig rette oppmerksomheten mot de formål og situasjoner som kan innebære fare. Grove Knutsen leverer flere typer sikkerhetsskilt for aktører innen bygg, anlegg, landbasert og maritim industri. Vi tilbyr også alle mulige spesialtilpassede skilt (andre tekster, språk, logoer, etc.) med kort leveringstid!www.groveknutsen.no/skilt