Når valget er kunstmarmor

Dato: 20 Sep 2017

Foss Bad kunstmarmorservanter, modell Square og Surf, leveres med integrert overløp som ny standard. Nytt i høst er også muligheten for servantbredder opptil 180 cm for vegghengte blandebatterier. Visste du forresten at Foss Bad kunstmarmorservanter er laget av et bærekraftig materiale som gjør de gjenvinnbare?

Servantene Square og Surf, er de første kunstmarmorservantene i Norge med integrert overløp. Med overflatebehandlingen Evermite som benyttes til vindmøller og båter, er servantene slitesterke i forhold til misfarge og renhold.

Servanter fra 60- til 180 cm bredde
Nytt i høst er at Square kunstmarmorservant kan leveres for vegghengte blandebatterier i alle bredder; 60- til 180 cm på bestilling. Designet på de største servantene 150 cm, 160 cm og 180 cm hensynstar flere brukere med god avlastningsplass og er perfekt for større familiebad.

Et bærekraftig valg
Kunstmarmorservantene er laget av det bærekraftige materialet mineral kompositt, som gjør de gjenvinnbare. Hovedkomponenten til mineral kompositt er steinarten dolomite. Fjell som ble formet for millioner av år siden, er formet til sterke og vakre produkter som gjør Surf og Square til et godt valg av flere grunner. Ja, Foss Bad lover 10 års garanti mot produksjonsfeil. Material: Dolomite

Design: Surf

Design: Square

Design: SquareOM FOSS FABRIKKER
Helt siden 1968 har familiebedriften Foss Fabrikker levert solide, norskproduserte baderomsmøbler. Kontinuerlig produktutvikling og strenge krav til holdbarhet, funksjon og design har gjort oss til en foretrukket leverandør. Fabrikken holder til på Birkeland, er landsdekkende og har kundesenter med erfarne medarbeidere som er tilgjengelige på tlf. 37 28 10 00. www.foss-bad.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår