Modernisering av mur fasade

Dato: 8 Apr 2019

Få tilbake originalt utseende, men med moderne nyproduserte dekorasjoner og vindusomramminger i original stil. Deco Systems leverer Polyuretan-profiler (PU) i stedet for tradisjonelt støpt utsmykning.

Mange mur fasader trenger å bli pusset opp og Deco Systems leverer profiler laget av forsterket og overflatebehandlet PU. Serien kalles Domostyl og består av rammeprofiler, vinduskarmer, gesimser, rosetter, gavler, rustikke stener og utkraginger. Kan benyttes på alle typer mur, men også i kombinasjon med etterisoleringen.

Normalt brukes tunge gipsprofiler som festes i teglveggen. Med Domostyl listene blir jobben mye enklere, bedre og billigere. Disse limes/skrues opp til fasaden, og gir ikke opphav til kuldebroer ved innfestingene.

Tradisjonelle gipsprofiler er tunge og ofte vanskelig å montere i kombinasjon med etterisolering. Det er også forbundet med stor fare for personskade om de faller ned etter dårlig vedlikehold. Domostyl veier 1/10 del og reduserer dermed denne risikoen betraktelig.

Fasade produkter – søyler, utvendige lister og fasadeelementer
- Utvendig listverk for murhus passer både til eksisterende mur og luftet kledning. Enten du bygger nytt eller pusser opp, vil Deco utvendig listverk gi din fasade et arkitektonisk løft og økonomisk besparelse. Den enkle monteringen kan utføres av både murer og byggmester.

For mer info, ring oss på 33 46 00 02, eller bruk vår e-post: post@decosystems.no

For bestilling: bestilling@decosystems.no

Følg oss på YouTube: https://www.youtube.com/user/Decolist

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/decosystems/