Møbelnyheter fra Foss designet for prosjekter

Dato: 26 Feb 2019

Foss tilbyr en egen møbelkolleksjon for rehabiliterings- og nybygg prosjekter, med kompromissløst design tuftet på kvalitet, funksjonalitet og universalt designuttrykk. Kolleksjonen er nå fornyet med tidsaktuelle og funksjonelle nyheter.

Norsk design med kvalitet som varer
Basert på etterspørsel fra flere kunder, ble den første møbelkolleksjonen for prosjekter lansert i 2014. Tett samarbeid med kunder om leveranse av møbler til prosjekter og erfaring med produksjon av baderomsmøbler siden 1968 har gitt forståelse for hva som gir verdi. Resultatet er nå en rekke nyheter som forsterker kolleksjonen.

Nyheter
Møbelkolleksjonen som leveres i bredde på 60, 90 og 120 cm er nå tilgjengelig i to nye utførelser - Hvit matt med integrert grep og Grålasert eik. Stadig flere velger hvit matt, fremfor hvit høyglans og ønsket om å trekke naturen inn på badet øker merkbart. Den grålaserte utførelsen har en struktur og farge som balanserer både varme og kalde overflater på gulv og vegger. Den hvite utførelsen til kolleksjonen er fornyet med et stilrent nytt grep som fornyer møbelet.

Nyhet er også høyskap som reduserer monteringstiden fremfor å sette sammen to sideskap i høyden. Speilskap med tilsvarende bredder som servantskapet tilfører kolleksjonen mer oppbevaringsplass. Det leveres Luna lampett og løs stikkontakt til speilskapet.

10 års garanti på møbel og servant gir trygghet for levetid. Kolleksjonen lages av fuktbestandig spon og folierte  MDF plater og Evermite overflaten på servanten beskytter mot misfarging, riper og slitasje. Med fabrikk på Birkeland produseres møbler på bestilling og leveres til byggeplass med kort leveringstid.

Norsk møbelproduksjon
Våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i 50 år. Ved å følge prosessen fra idé til ferdig møbel, kan vi sikre at design blir ivaretatt og at sluttresultatet er av høy kvalitet. I dag ligger produksjonen i krysningspunktet mellom de gode idéene og det ypperste innen moderne produksjonsteknologi, og virksomheten Foss Fabrikker er ISO-sertifisert etter NS-EN ISO 9001 Kvalitet- og 14001 Miljø-standard.Fortsatt drives vi av verdiord som funksjonalitet, kvalitet og god design, og våre møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland—ett møbel av gangen.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår