Medema Norge AS : Design Line baderomsutstyr

Dato: 17 Jun 2013

En ny serie elegante og unike baderomprodukter fra Medema Norge AS, spesielt egnet for Hoteller, Restauranter og andre offentlige bygg. Design Line serien består i dag av elegante og solide gripehåndtak for veggmontering som også kan kombineres med dusjstang, en unik oppfellbar og avtakbar dusjtaburett, samt en meget elegant jet-håndtørker spesielt tilpasset rullestolbrukere.
Dette er produkter for de som vil kombinere god funksjonalitet med moderne design.
Den avtakbare dusjtaburetten for veggmontering er spesielt velegnet der hvor behovet er temporært, som for eksempel på hotellrom.
Når det ikke er behov for dusjtaburetten klikkes den av og erstattes med en elegant hylle som dekker veggbraketten. Design Line håndtørker har en unik utforming hvor hendene føres horisontalt inn i åpningen, og er derfor langt enklere å bruke for personer som sitter i rullestol.

I tillegg har vi vår Exclusive Line serie av gripehåndtak og dusjtaburetter i moderne duse farger, beige (standard), hvit eller grå. Gripehåndtakene i Exclusive Line har en gummiert overflate som sikrer godt grep også når hendene er fuktige.

For mer informasjon om vårt brede sortiment av baderomsutstyr, se www.medema.no eller kontakt oss på telefon 67 06 49 00.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår