Listverk for murfasader

Dato: 14 Feb 2017

Domostyl utvendig listverk for murfasade
Deco Systems tilbyr utvendig belistning og fasadelister i nye moderne materialer som gir lang levetid, minimalt med vedlikehold og forskjønner bygget på en enkel og rimelig måte.

Fordeler med Domostyl utvendig listverk.
  • Holdbart år etter år
  • Enkelt og raskt å montere
  • Lett å frakte og håndtere på byggeplass
  • Kan benyttes på alle typer mur, samt puss på plate og ETICS.
  • En smart investering i nybygg og ved rehabilitering


Stort utvalg
Be om vår katalog med Domostyl standard serie med et stort utvalgt profiler. Vi tilbyr også profiler levert nøyaktig etter kundes mål og tegninger i Domostyl Customized serien. Vårt utvalg fasadeelementer består av listverk, vannbrett, foringer, ornamenter, konsoller, hjørnestener og rosetter, samt søyler. Nytt er også vindusbrett og foringer for å minimere kuldebroer ved vindussmyg.Rask og enkel montering
Tilpassing og kutting av profiler gjøres enkelt på byggeplass. Lav vekt gjør det enkelt å frakte og håndtere profilene i høyden. Dette gir reduserte monterings kostnader fremfor tradisjonelle støpte mur og betongprofiler.Monteres med lim og skruer.
Domostyl listverk monteres raskt med lim og skruer til fasaden. Dette sikrer godt feste og forhindrer vanninntregning. Profilene er vanntette og overmales etter montering. Domostyl kan benyttes på alle typer mur og puss på plate løsninger.Benyttet på over 40.000 fasader verden over
Domostyl utvendig listverk er produsert av NMC i Europa for å møte de høyeste krav til kvalitet og miljø. Dette gir deg sikkerhet for en lønnsom investering enten det gjelder nybygg eller rehabilitering. Kontakt oss for nærmere informasjon og referanser.Her fra Nordkappgata 1 hvor Thorendahl AS har etterisolert fasade og montert profiler for 280 vinduer. Profilene er spesialprodusert etter tegninger fra kunde.


Her fra bygård i Oslo hvor det er levert og montert 7 ulike profiler produsert etter mål fra kunde.
Link til produktside med kataloger og video
http://www.decosystems.no/


Brosjyre