Listefri løsning vinner Red Dot Design Award 2017

Dato: 3 Mai 2017


ARSTYL® LS1 Smygplate for listefrie vinduer har vunnet Red Dot Design Award 2017. Prisen er vunnet for High Quality Design i kategorien for materialer og overflater.

Produktet er produsert av NMC og designet i samarbeid med Deco Systems

Over 5.500 produkter fra totalt 54 land har vært med å kjempe om Red Dot Award Produkt Design 2017. Alle produktene gjennomgikk flere dager individuell vurdering av en uavhengig internasjonal ekspertjury. The Red Dot Award: Produkt Design representerer en av de mest kjente evalueringene for god design og innovasjon.

En problemløser for listefrie vinduer.
ARSTYL® LS1 Smygplate – er et 2,40 m langt hjørne som brukes i nybygg og ved renovering for listefri løsning rundt vinduer og dører. Produktet brukes i kombinasjon med gipsplater og fungerer som en rask løsning for solide og perfekte hjørner. Den raske monteringen og redusert sparkling og pussing, sparer verdifull tid.

Det ferdig støpte hjørnet gir en solid sømløs overgang som erstatter foringen mot gipsplaten. I tillegg reduserer ARSTYL® LS1 dannelsen av sprekker.

ARSTYL® LS1 er produsert i PU, med høy tetthet og et holdbart materiale med svært gode isolerende egenskaper.

Deco Systems har allerede levert løsningen til en rekke større boligprosjekt for både Skanska, Veidekke, Consto og Bache Gruppen, hvor brukerne har gitt produktet svært gode tilbakemeldinger.

Se produkt video her:


Deco Systems – problem løseren til bygge bransjen.

Vil du vite mer om Listefrie hjørner fra Deco Systems klikk på "Kontakt oss" nedenfor